Prilog 79105Prilog 79106Prilog 79107 imam sad samo ove slike, cekam lijep dan da izadjem napolje da slikam. 38mm je sirok bez krunice ali to mi nikad nije smetalo niti ce.:)
Printable View
Prilog 79105Prilog 79106Prilog 79107 imam sad samo ove slike, cekam lijep dan da izadjem napolje da slikam. 38mm je sirok bez krunice ali to mi nikad nije smetalo niti ce.:)
Orijentalizacija 😉
Prilog 79112
Jooj, Baki navukao si me da nosim ovaj sat nedeljom ;)
Danas je na ruci bio Sinn 156, fotka je stara ali ce biti sutra novih na metalnoj narukvici
http://i1297.photobucket.com/albums/...ps43b4a788.png
ps Usput ako neko zna gde moze da se kupi neki dobar alat za zamenu narukvica neka pusti info na pp. Hvala
sat je odlican.kao i svi tvoji satovi.sto se tice alata ne mogu ti pomoci
Ovaj sat spada u kategoriju "Lepši nego na fotografijama" . Pleksi je poliran i savršeno je gladak ali crtice ,koje se vide samo pod uglom i kada pada jako svetlo, su u stvari mikro pukotine u strukturi pleksija. Drugim rečima ne mogu se ispolirati. Recimo takve pukotinice se ne mogu tolerisati kod ronilačkih satova . Ovde nije toliko bitno, problem je samo estetski. Staklo nisam menjao iz dva razloga. Prvo orginalno je a drugo ima metalni rajf- prsten po obodu ( vidi se na fotografijama ) . Takva stakla ( pleksi ) danas se teško nalaze.
Prilog 79179
Prilog 79180
Prelep sat....malo uzivanja
Uff Milane 'de me nadje... Znaš da mi je to jedan od najomiljenijih satova... :man_in_love: