Riba i zlatan sat

Shmizla

Administrator
Staff member
Reaction score
458
Riba koju je uhvatio jedan stanovnik Havaja nije umela da mu ispuni tri želje, ali mu je svakako donela sreću kada je iskašljala - zlatan sat.

Kurt Keriš bio je na plaži sa prijateljima kada je u plićaku primetio manju ribu kako se praćaka. Prijatelj mu je savetovao da uzme štap bambusa i uhvati je, u čemu je i uspeo. Odmah je primetio da je stomak ribe neuobičajeno naduven ali je ipak odložio u ručni frižider. Tek nakon nekog vremena Keriš i njegovi prijatelji pored ribe su otrili zlatni ručni sat koji je izlazio iz njenih usta.

Svi su bili veoma iznenađeni kada su ustanovili da sat radi i da pokazuje tačno vreme.

Izvor: http://www.novosti.rs/code/navigate...t</span>&kword_add=ljubimci&search=zlatan sat
13.07.2009.

Attachments

• LJ-zlatan-sat.jpg
    LJ-zlatan-sat.jpg
    12.7 KB · Views: 136
Verovatno bi trebalo da piše nešto slično ovome:

Verovatnoća istine: 24% :D

Pozdrav,
V.S.

hehe, interesantno! Od sada kada budem išao na pecanje, obavezno nosim par zlatnih satova. Očigledno su dobar mamak... :D

Laslo, izvini, ali ne razumem? :confused:
Pozdravcic!

a prije tri godine idem ja u ribolov da ulovim nešto veće pa stavih i već mamak. Za pola sata oko mamka evo jednog somića , mamak ko pol njega, gleda ga , obilazi i nakraju onako mali zine i proguta ga . Vučem ga ja prema obali, oči mu se crvene , iskočile ja pomislih od muke možda ili od veličine mamka.Izvukoh ga na obaku kad ono OČI DAVA RUBINA PO 43 KARATA SVAKI

Pa od ovog pecanja čovek može da se obogati... eh, da sam to samo ranije znao... :D

Back