Jao, šta ću ja sa njim... Cccc! ;)
Ne sviđa mu se haljina kada je roze boje, sat nema dijamante...
Teško to sve pogoditi. :P
Printable View
Jao, šta ću ja sa njim... Cccc! ;)
Ne sviđa mu se haljina kada je roze boje, sat nema dijamante...
Teško to sve pogoditi. :P
Ja danas malo matorog posle dugo vremena Prilog 77448 evo poredjenja iphone protiv samsunga gore i phone dole samsung
I da se pripremimo za sutra opet matori dugo lezi u kutiji jako retki i lepi Chronostop iz 1969 ziveli oldtimer Prilog 77449
Otvorio se gazda....bravo Sefice...odlican je
:flapper:
Ala lažeš!!!
Svi koji me znaju,znaju i to da ja nemam ništa od odjeće sa dugim rukavima(osim 1 košulje - dobio, i jakni)!
Ljudi se ibrete(u prevodu:"čudom čude") kada me ugledaju na -15°C u bluzi kratkih rukava(uniforma)!
Šmiz,
Ne znam koji je prečnik sata ali se 'ladno može provući i kao muški model!
Ovo je tipičan ženski satPrilog 77450 ali ja bih i svojoj gospoji izabrao to što si ti kupila!
Dapače,ona nosi muški model Casio-a!
Tako da,sve je ok - sat je super!
Jeste taj Orient tipican zenski...ali vise ni zene tipicne :))
Kad vidim Iphone sa cirkonima poludim
Shmizlo lep Orient, u zdravlju ga nosila !
Hmmm, sada kada me je Hadžija povukao za jezik moram lepo da objasnim... :)
Ja sam inače inicijalno planirala da kupim baš Orient sat sa crnim ciferom i kožnim kaišem. Konkretno ovaj model sa crnim ciferom ( LINK ) ali nisam uspela da ga nađem nigde gde je koliko-toliko provereno i sigurno kupiti sat. Znači ideja je bila da skinem metalnu narukvicu i da ga nosim na kožnom kaišu. Onda sam (pošto je ovo poklon za rođoš) promenila odluku. Da ne produžavam više agoniju i vreme, da razmišljam koji drugi Orient, kakav i sl. odlučih da kupim ovaj koji je i stigao. Crni cifer i kožni kaiš. (Vladin komentar je bio: Hvala Bogu da si odabrala ovaj, mnogo je lepši od onog sa srcima.) Sve u svemu sam zadovoljna, jer volim klasiku, svedene forme.
A taj sa zelenim detaljima mi se ne dopada. :( Postala sam jako probirljiva kada su satovi/nakit u pitanju.
Pozz! :ciao:
A nokti sa cirkonima? Cirkon na zubu? ;)
Sad ga pretera...:)