DeVille GMT
Printable View
DeVille GMT
zma, jesam li ja to probudio staru iskru;)? jako mi je drago ako je tako :thumbup:
Danas Citizen
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps6a9e73e4.jpg
Danas na novom Hadley Roma aligator kaisu.
Stiglo jutros, jos uvijek cekam celicnu narukvicu, tracking kaze da je napustila USA prije 3 dana...
Inace, danas je punih mjesec dana od kad sam ga pribavio, samo jednom sam ga rihtao i podesavao kad je kupljen i za svo to vrijeme je dosao sa -2 na +8 sec. !!!! Ne salim se i ne pretjerujem. To je bolje od vecine kvarcova koje sam imao!
Prilog 72321
Prilog 72335
Marko ne znas koliko ti zavidim na tom Range Rover-u. Kad su dzipovi u pitanju, Range Rover i nema dalje. Je li klasican Range Rover ili ovaj novi Evoque
Drugar radi u Land Roveru,pa smo bili do njega da vidimo novi Range i Evoque,meni se ipak najvise svidja Defender.Provozali smo se u Evoque-u i ide kao blesav,190 ks,haos auto,ali ima malo prostora pozadi,a papreno je skup,srednji nivo opreme 50.000 Evra,za te pare Discovery moze da se uzme.Veliki sam ljubitelj Land Rovera i vec duze vreme razmisljam o Defenderu,carski auto (tenk).Na prvoj slici je Evoque,a na drugoj Range Rover(veliki).
Defender je super, a prije wranglera mi je bila opcija defender ninety, ali su me odgovorili. Malo previse nepouzdan auto; zapravo - ako imas dubok dzep, nista sto se ne moze rijesiti, a moji su zasiveni :banghead:
O Defenderu i ne razmisljam u Kotoru, ovdje je Smart preveliki ljeti, sa Evoque-om bih nekako izasao na kraj. Izvinite na OFF-u
U off-topic-u je odgovr,da ne davimo ovde.Izvinite za OT:)