Re: Koji sat nosite danas?
Citat:
skydrummer kaže:
Odstupanja ,nakon 24 sata, su oko -2, -3 sekunde. Loooše , ranije je bilo -1 , +1 sekunda ;) .
Ma, ko zna kako si ti to sada izmerio ;)
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Rus_PA kaže:
Evo postavicu svoje slike samo za kvalitet nemojte mi staviti primedbu jer nemam boji fotoaparat
Sad su oba sata zajedno valda cete verovati iako dodajen i jedan drugi zenit koji samo retko zaPrilog 62804Prilog 62805Prilog 62806Prilog 62807 svecane prilike koristim.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Nije me bilo 100 godina, a King je u međuvremenu postao pravi pravcati vikend sat :D
Namaknem ga na zgob ponekad i preko nedelje, ali vikendom ništa sem njega ne dolazi u obzir.
Prilog 62808
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo uspeo sam praviti malo lepse slike,nadjite sad link sa kojeg sam skinuo.Prilog 62809Prilog 62810Prilog 62811Prilog 62812
Citat:
aramis45 kaže:
Evo uspeo sam praviti malo lepse slike,nadjite sad link sa kojeg sam skinuo.
Pretpostavljam da boldovano u prevodu znači 'izvinjavam se zbog tehničke greške u prethodnom postu'.
Sto sad da trazimo link sa kojeg si slikao...pa reci nam ili reci da su ovo tvoje slike :banghead:,a posto izgleda jesu onda ne vidim razloga sto si upste stavljao slike sa neta i pravis nekoga budalama...
Ps odlican zenith...
Citat:
milan zmaj kaže:
Sto sad da trazimo link sa kojeg si slikao...pa reci nam ili reci da su ovo tvoje slike :banghead:,a posto izgleda jesu onda ne vidim razloga sto si upste stavljao slike sa neta i pravis nekoga budalama...
Ps odlican zenith...
Samo sam hteo staviti sliku kvalitetnu, da mozete videti kakav je sat, ako mislite da sam hteo od nekoga praviti budalu ivinjavam se
:)
sve je ok kad je tvoj sat....prelep je...i nadji vise vremena da lepotana uslikas i na ruci:D