Re: Koji sat nosite danas?
Hvala narode! Srecan sam kao malo dete :dance3: Kada stignem postavicu vise slika. Inace put do ostvarenja sna je bio dugacak i mukotrpan a i morao sam se rastati od nekih primeraka iz moje skromne kolekcije :banghead: Inace zaljubljen sam u ovaj sat od kada sam ga prvi put video u filmu ''Golden Eye'' a s obzirom da mi je James Bond omiljeni filmski junak i pri tom je nosio ovaj model u jos tri filma ''Tomorrow Never Dies'', '' The World Is Not Enough'' i ''Die another day'' sasvim je ocekivano da mi je ovo na listi zelja i pod brojem 1 i pod brojem 2 i pod brojem 3 :yes4:
P.S.Inace u filmu ''Golden Eye'' je nosio kvarcni model a u ova tri preostala automatik
1 Priloženi(h) fajl(ova)
NIKSHA, svaka čast na zaista prelepom satu! Tačno znam taj osećaj :)
Usput - ja sam danas nosio rođaka tom tvom 007:
Prilog 61629
(nije slikan danas, ali je nošen ;))
P.S. Od posla u proteklom periodu nisam uspeo da podignem glavu, pa se izvinjavam što možda nisam prokomentarisao neke od prethodnih satova. Trebaće malo vremena da sve pohvatam :)
skx779
http://www.dodaj.rs/f/2v/q7/1kYsgx5/photo.jpg
....bio sam kao sugav dok ga letos nisam kupio......sada mi se svidja njegov brat,skx007 :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas Orient, prvi dan na poslu (njemu, ne meni :)):
Prilog 61655
Prelep poslovni automatik za nevelike pare.
Hteo sam da ga prodam, jer imam previše satova sa belim ciferom.
Na kraju sam odlučio da ga zadržim, i da kupim još par "tamnijih" pa da tako napravim ravnotežu.:D
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Zasad najdraza mi tema,iako nemam puno satova ovo sto imam mnogo volim.Mali doprinos od mene za odlican forum.
Prilog 61664Prilog 61665
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas i u nazad par dana petarda :D ali sad na kozi :)
Prilog 61666Prilog 61667
Citat:
paki kaže:
Danas Ruja
Dobar komandirac.:thumbup:
Ajde ako te ne mrzi postavi jos slika. To bi trebalo da je ГВКГ им. Н.Н. Бурденко(Главный клинический военный госпиталь) slicno kao nas VMA, ali slika na ciferu, cini mi se da je u pitanju Petar Veliki, mozda gresim???