Pa i to mu dodje B t.j. Breitling ;). Samo dok je imao stila :flapper:
Printable View
kad su satovi u pitanju, prvi put sam se smejao do suza kad sam video na sturmanu natpis
˝napravljeno od sovjetske rakete ss 20˝.
drugi napad smeha je bio kad sam na poljotu video natpis ˝blue angels˝, a poljot isti b.
blue angels je americka ekadrila za fasciniranje publike, imaju i rusi nesto slicno, bili sad
skoro u batajnici.
ukoliko kelek ima neku istu osobinu kao ovi pomenuti, edukujte me dok je vreme, da ne odem
u peMziju neuk.
:lol:
Otis'o Berlinski zid, sta ces... :)
Blue angels su grupa americke mornarice, Thundebirds su grupa vazduhoplovstva. Rusi, pored Lasta (Strizhi) koje bejahu na Bataji, imaju Vitezove (Russikiye Vityazi), RUSS, Ruske sokolove (Russian falcons) - jos nemaju zvanicno ime, helikopterska grupa koja leti na Mi-24 se zove Berkut i tako...ne'am pojma zasto sam ovo sve napisao, ali nekom mozda bude od koristi :D
A, da....Vec nekoliko dana (fotka je stara, al ne mogu stalno jedno te isto da fotkam:D):
Prilog 54266
Ja se unapred izvinjavam što se ponavljam , al obožavam ovaj sat ! :)
Prilog 54267
Posle dugo vremena, ponovo na ruci Seiko...
Prilog 54273
Kelek je bio (u stvari i ostao je) u vlasnistvu Breitlinga i njima je bio nesto vrlo slicno sto je Lemania bila za Omegu u 70-im godinama. Prakticno - firma zaduzena za proizvodnju mehanizama i dogradnji za Breitling. Nikako da stignem da sastavim tekst o odnosima Breitlinga, Keleka i Sicure a bilo je tu svasta ;).
Mmmm...zvuci zanimljivo taj tekst...ajde, sastavljaj nesrecnice...Dobijes cokoladu :D
Ma sta ima da sastavlja Kelek - Breitling