Re: Koji sat nosite danas?
^ ne kazem, moguce kod svih drugih satova, svajcaraca posebno... :p, ali japanci, c, c, c... eno, onaj moj seiko chronograph (na slici "tri drugara" u temi o bell maticima) je kupljen 2002, prosao sa mnom vojsku, kupao se u moretu, kopao sam s njim (kako me vladan p provalio :D), popravljao kola, selio se, krecio, zenio se... da ne nsatavljam, shvatili ste sta hocu da kazem :p, pa izgleda kao nov!
Hehe, pa spalo je zato sto sam par puta zakacio zid bas posteno kod oznake 40. I jednom je pao sa metar visine direktno na staklo na plocice u kupatilu. Ne vidi se na slici ali cak je i staklo je okrnjeno po ivicama na par mesta - na 90, 100 i na TACHIMETER.
Inace, mislio sam da mu promenim staklo, ali sto ga duze gledam, sve mi lepsi. Sve sto je izgrebano na njemu je posledica koriscenja i to mi se bas svidja jer se vidi da ga ne stedim. A opet, staklo nije mnogo izgrebano pa se lepo vide detalji na satu. Jednom recenicom -vidi se da se sat koristi za sta je namenjen i polako postaje jedinstven (za mene).
A i ne umem ja da cuvam stvari. Brzo se to haba kod mene :). Neko bi rekao nemaran :)
e, sad je vec jasnije! :D. Onda im treba odati priznanje sto je, uopste, ostao citav. :laugh:
Steinhart-a malo vise pazim. Za sad :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas nosim Oris pointer... mogu vam reci da mi izbor sata ujutru najteze pada...:yes4:Prilog 5541
E pa laneni, Oris me je prijatno iznenadio!:happy:
Za moju i Cranetovu dušu, mali opis sata!:meeting:
Ja Chopard-a naravno,moram da ga ispostujem danas.
http://img196.imageshack.us/img196/9733/chopard.jpg
:banghead:jaoo ovaj sad ima da nas smara svaki dan im da ih menja a fala bogu ima ih koliko oces..
Citat:
milan zmaj kaže:
:banghead:jaoo ovaj sad ima da nas smara svaki dan im da ih menja a fala bogu ima ih koliko oces..
hehehehehe :lol: :lol: :lol:
Citat:
dragon kaže:
Ma to vremenom krene da se skida i kod daleko skupljih satova. Mislim da je i Vladan svojevremeno negde napisao da su se na koroni njegovog ex-Hamilton X-winda počele skidati oznake a sat košta 1000€!
Ma skinile su se oznake i sa Damaska, nego nece da prizna! Vidis da ga nigde nema.. :)