Re: Koji sat nosite danas?
Ma ljudi sat je....ne smem da pricam da ne ispadnem :))
Sve je moguce,i da ode i on i braja pa da bude nestoooooo jako egzoticno...
Licno mi se svidja sam model..jer koliko sam voleo Sub ovaj mi deluje malo povucenije...
Prodje neko vreme naci ce se u mojoj kolekciji...do tada ga samo nosim..
I ne lozite se...spavam sa Beret(kom) na glavi :)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Eeeee , dok se ja ebavam s`plastikanci , moj Zmajković kotrlja Role svaki dan drugu . To ti je pravda u životu... eeeeee Srbijo ! Prilog 51316
:lol:
Ej Zmajko , će te čelavi čuva, samo reci koja je kombinacija sefa ! :laugh:
Hej zmaju:)šta bre ovi na tvoju čuku navaljuju:confused:pa oni ko da ne znaju da tebe zovu zmaju,da si faca u svom kraju,izgleda da oni za to ne haju,značaju ne pridaju,ej pa oni tvoju čuku svojataju,pokušavaju da je nahvataju,po tvome kraju se motaju,vrebaju,međusobno dogovaraju,planove kuju,kriminalom nas ostale truju:)ma samo nek probaju,oprljeni tvojom vatrom ima samo tako da begaju!:lol::thumbsup:nisam odavno,pa reko aj malko:)vel pozz svima!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
pruza otpor, plan b:
Prilog 51317
1 Priloženi(h) fajl(ova)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 51320
Dzaba Beret(k)a, kad imamo dojavu da iza sedam mora, iza sedam gora ima jedna visoka planina, u onoj planini ima jedna lisica, u lisici je srce, u srcu jedna tica, u onoj tici je tvoje junastvo. :D
Samo drugari...jos jednom da napomenem...da ne idemo u OFF. Ja sam stavio sliku sata koji nosim trenutno. Da ne sirimo price vise....
Ako sve bude kako treba taj ce se sat naci u mojim satovima...
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Postovanje! Danas eksperiment sa mojim prvim Seiko i NATO Canvas kajsem! Pogledajte, bas me zanima vase misljenje! :)
Prilog 51406Prilog 51407Prilog 51408Prilog 51409Prilog 51410Prilog 51411Prilog 51412