Re: Одг: Koji sat nosite danas?
Citat:
sima hrabri kaže:
Uh, zma, sta nam radis. Taj Visodate je stvarno sat za sva vremena!
Izgleda da cu morati da ga kupim, svaki put kad ga vidim, zaljubim se ponovo! :D
Sklanjaj ovo što si napisao, jer ako gđa Hrabri poseti forum, ima da ti odšrafi glavu :lol:
Re: Koji sat nosite danas?
Eh kad se ja plasio...veci sam od njega...:flapper:
Ovo sto nam ZMA radi, stvarno nije u redu ;)
Prvo nam predstavlja mint sturma, i jos kaze da ce ih biti jos, sad izuzetni visodate, stvarno nije u redu;)
Ima li potrebe da navodim!?:D
Konzervu? :)
U vezi ovih zmaovih mint satica - mora da ima veze sa Cernobiljom, prosto mora....Usled mutacija na drvecu rastu mint sturmani i ostale vocke... :D
Citat:
milan zmaj kaže:
Sto averziju...za to sto zelis je odlican i za relativno male pare..probaj ga pa ces tako najbolje da vidis.
Ma to je ono, kao kad kažeš Fiat, mogu oni da naprave i dobar auto (that will be the day), al ja ga ne volim pa to ti je. :D
Ljudi, deda je stvarno cudo! Mislim da ima kolekciju i satova i delova jos iz vremena SSSR-a! Samo da ga ja uvatim u obrtaje kako treba! Bice njih jos! Ja imam jos jedan sturmanski, dao sam mu da mi sredi! Kad ga vrati, pokazujem svima!
Citat:
Rus_PA kaže:
Ovo sto nam ZMA radi, stvarno nije u redu ;)
Prvo nam predstavlja mint sturma, i jos kaze da ce ih biti jos, sad izuzetni visodate, stvarno nije u redu;)
A da ne pricamo ovoj zma-ovoj Amfibiji 1967! Stalno mislim na nju :banghead:!
e, deda to nema! :) mislim, tu novu nema..ima neke starije.
Gde, kad, kako?! Propustio sam to predstavljanje...ahhhh...1967..... Bogami, zma poseduje pecinu s blagom koja sve vise pocinje da lici na Iggijevu :lol: