Re: Koji sat nosite danas?
Milance zmaju,ti kao da zivis u Londonu,stalno neka magla na tvojim slikama,kupi bolji foto aparat!!! Imas tako lepe satove:top:,a tako lose slike!:thumpdown:
Setih se,daj Angelu da ih slika...
Citat:
Marko 5 kaže:
E to je već nešto, odlično! :D
Citat:
viper kaže:
Milance zmaju,ti kao da zivis u Londonu,stalno neka magla na tvojim slikama,kupi bolji foto aparat!!! Imas tako lepe satove:top:,a tako lose slike!:thumpdown:
Setih se,daj Angelu da ih slika...
Kupuje aparat, videćeš šta je Đenka
Citat:
Marko 5 kaže:
sto je dosadan ovaj marko s ovim.....:angry:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
eh lepote li...Prilog 7513
Milane hajde napravi jednu dobru fotku mehanizma,zanima me kakva je obrada. Na onoj se ne vidi bas najbolje, izgleda kao da je u pitanju elabore a ne top grade. Bas cudno za takav sat. Kazem izgleda,nemoj da se ljutis samo pokusaj da uhvatis detalje mehanizma. Hvala ti unapred.:ciao:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Došao je na red i stari ćaletov Omi, on je prešao na kvarc, a meni dao ovaj:
Prilog 7516
Citat:
Speedmaster kaže:
Milane hajde napravi jednu dobru fotku mehanizma,zanima me kakva je obrada. Na onoj se ne vidi bas najbolje, izgleda kao da je u pitanju elabore a ne top grade. Bas cudno za takav sat. Kazem izgleda,nemoj da se ljutis samo pokusaj da uhvatis detalje mehanizma. Hvala ti unapred.:ciao:
^^^^ Milane......... i ja sam pomislio isto :dontknow:
Pa sta si ti to kupio ?? :blink:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas imao sastanak sa prijateljima iz ruske firme, pa se setih ovog lepog sata iz kolekcije koji sam nedavno kupio ovde na forumu od @Burse: Poljot zvonar pozlata.
pravim...samo moram da nadjem dobar foto :)))
Citat:
Marko 5 kaže:
Sat je dobar.
a i ti bi mogao chopardov mehanizam da slikas pa da okaces :) samo si zenithov mehanizam slikao...ili su mi promakle chopardove slike?