....kad klikneš na nick člana, pojavi se (izmedju ostalih opcija) kovertica , gde piše "lična poruka" . Eto, ja to onako bez-veze, reko možda nisi znao :laugh:
Printable View
Bogami, moraces da napravis mailing listu :). Salji PP obavezno!
Koliko inače kod tebe košta jedan ovakav lepotan u dobrom stanju?
Prilog 43794
Kod nas su relativno retki i teško se nalaze.
zavisi od toga da li je 3017 ili 3133 mehanizam, u kakvom su stanju, da li su svi delovi orginalni, itd..cena im ide od 180 do max 400 eura. ovi od 400 su apsolutno kao novi!
ima dosta situacija kada ih " skuplaju" od nekoliko drugih modela. ovaj sto si ti poslao ima druge skazaljke, nisu njegove. stavljaju druge krunice, itd..najveci problem kod njih je sto su redki pa im i cena od toga skace. mogu se naci i na ebay-u opet od 300 do 600 dolara..pogledajte ovaj sajt. lepo su napisali. mozda sky ili rus napisu nesto o ovom satu?:) ja na zalost nemam vremena za to a voleo bih da napisem nesto. ima lepu istoriju ovaj sat..:)
AVIATION-TIME.COM Mechanical Pilot watches from Switzerland, Russia, Germany - Strela
pozdrav,
Z
Hvala na odgovoru. Mislio sam na 3017, koji su ovde baš prava retkost. Sliku sam preuzeo sa interneta, a nisam obraćao pažnju. Po sećanju znam da se ovi sa crnim ciferom mogu naći pod brendovima poljot i sekonda, a na našim oglasima sam ih video samo jednom ili dva puta.
nema na cemu! :)
kod nas su retki zato sto smo se "mi" posvadjali sa njima 1948. godine a te satove su dobijali iskljucivo kosmonauti i vojni piloti. dosta cesto se nalaze po madjarskoj, ceskoj, slovackoj i ostalim zemljama bivseg varsavskog dogovora. od 70tih im ugradjuju 3133 mehanizam pa sam zato napomenuo o tome u mom odgovoru. pre njih 3017 ili venus 150-152 hronoghrafe.
postovanje!
...moj je ovaj drugi, venus 150-152...ne znam zasto pisu ovo 150-152? :confused: ne verujem da su stavili dva mehanizma u njega :)
Casio
Prilog 43829
spremam ga za sutra izadio sam ga iz sefaPrilog 43844