:yes4::yes4::yes4:.
Printable View
:yes4::yes4::yes4:.
Zar kod tebe nije padala kisa?!
prvo posalji da ga vidim pa ce pricamo.nego dal sky ima orginal meda domaceg da se snadbemo.
Juče nije padala.
Jagoš -samo orginal.
Dobro jutro!!! Od danas i do Medjunarodnog praznika zena, SMP Chrono!!! Prilog 86519
Prinova je fantasticna!!! Cestitam!!! redko lep i kvalitetan sat a da ne kosta mnogo!!! Uzival u njemu!!!
Prilog 86521 Prilog 86522 Za Sevastopolj plovimo mi,plovimo mi...........
Jutros Jlc Prilog 86524
Prilog 86531
123456
Dva brata blizanca sjedinjena da bi se obiljezila punoljetnost jednog prijateljstva...punih 18 godina :five:.
Jedino sto je malo pokvarilo dojam je cinjenica da blizanci nisu trebali biti jednojajcani, nego dvojajcani. Jedan je ronioc trebao biti plavi, tako je narucen- izričito i ciljano...Ruse ocigledno ne tangira puno pogresno oglašavanje...Pukni druze bilo kakvu sliku na stranici, sve je to isto... :(.
Prilog 86537
Lepi crni vranac
Prilog 86540
Seiko
Prilog 86542
Malo starovremenskog šmeka.
Prilog 86543
Jlc za sve satina ;)
A DSSD je ćelavko Spajk li kod mene gledao
....eeeeeebo te ćelavko sa sve Spike-om . Prilog 86565
Mare , tog Dweller-a nosi samo Nedeljom i to po dnevnoj sobi, kao ja SS-18 ... štekara bre, a mene zeza za SS-18. Tako da, ako neko ima želju da vidi Rolu subotom, moraće da se izuje za ulaz ten baksssss , hehheheeeH Prilog 86566
Daj makar neku fotku Dweller-a Zmaju,dok ne skupimo za ulaz,Baki jel moze 5 ti 5 ja za ufur?
Meni ne treba kinta za Dweller... samo mu malo dam da nosi Casio G-Shock Spike Lee i to je to. ;) :laugh:
Zmajče obožava ovaj sat, ali ga na žalost ne može imati , jer se radi o Limited edition modelu !!! :flapper:
http://i58.tinypic.com/2zh4iz4.jpg
Da ne odemo u off previše, ovaj dasa mi je na ruci ceo celcati današnji dan...
Moji satovi ...sad ce...
Setnjica veceras...
Prilog 86573
Baki ovaj ima više dlaka na bradi nego ti po celom telu..Spike Lee & Bake Lee
Prilog 86594 Prilog 86595 Prilog 86596 Prilog 86597 stargate i Daytona.stigo seiko veceras pa promena
Jagose drhte ti ruke kada slikas Daytonu :)
....da ga vidiš kad slika Hublotić => ma ne da drhte, nego dršću Prilog 86601
Deda , šalji taj Stargate podhitno za Lipovicu !!! Koji će to tebi bre, mator si ti za to Prilog 86602
stvarno ne znam sta cu sad sa ovim poljotima iz kine ako nece baki jos jedan cujemo se
baki za tebe imam spreman jos jedan breitling iz domace radinosti.talijanski orginal nije ko taj asia
...ako naučim teliJanski imam popuS dvaeS posto ! HeeehhhH :rolleyes:
Negoooo , oš da daš neku Nautiku za ovaj asia "breaitloing" :huh: :laugh:
ne dam nautiku cuvam
http://img.tapatalk.com/d/14/03/04/pu4azuju
Ovaj sam nosio, opet sa pogresnim danom,datumom.
Off.
Baki je imao srece, i kineski Poljot i tajlandski Braja imaju sve hronometre u funkciji. Izgledaju ko pravi
Da vidis kakav je ovaj Italijanski Braja ja ga vidio stvarno ko pravi uopste ne sljasti, e hronografe nisam probao:)
Jagose ovaj ugao da uhvatis kod slikanja Daytone, moras tu čeličnu da mi posaljes da je islikamo ja i Zmaj. A inače, čuvao bi ja taj SS jel vidis da Rusi mogu lako da dodju ovde: pa ce biti najvaznije da bas imas pravi sat na ruci :)
http://i1280.photobucket.com/albums/...psb18bf2b1.png
cekajuci prinovu :)
Prilog 86605
Kao sto napisah juce, ovaj! Do praznika!Prilog 86606Prilog 86607