Veceras Tag
Printable View
Veceras Tag
Stvarno je lep na ovoj noćnoj slici jos bolje izgleda
Kakav Hami, bruka ;)
Pa ni Tag nije los.taj model je bas extra
Čestitke Darko ! Hamilton je super!
buran mig29 Prilog 81151 Prilog 81152
Darko,Vlajo,Srdjo prelepi su Vam satovi...a Tag moj omiljeni brend:man_in_love:
Jagoš nešto mi govori da imaš kolekciju 3133 hronografa:). Da li je kućište čelično i od kog materijala je prsten? Izgleda kao peskaren ali mi je neobična boja.
meni se ucinilo da ti je omiljeni AP ili JLC al dobro kad kazes
Ko je odrastao uz F1, nedeljom uz porodičnu atmosferu, Tag mu mora biti omiljen ;)
Ha hahah ok Srdjo aj sad,iskreno bas iskreno calibre 16 chrono koji sam imao je jedan od lepsih satova. Nego uvek tezis boljem,pa zato nije kod mene. Sad bi se zadovoljio i Aquareserom quarcnim samo da ga imam.
Nazalost moju sad svi kao poznatiji brednovi kod ovih domacih prodavaca su dosli do neke cene koja je abnormalna...evo gledam Tag kvarcni cena dupla nego koju sam ja prodao a automatik i novijeg godista. Ja stvarno ne znam sta je s ovim ljudima...ali da se makar prodaju nego svi satovi vrte u krug.....Steta
sky slikacu sutra sa strane al po danu.kuciste je celicno i ovo je klasican poljot.e sad imam utisak da su samo prsten zamenili.on je peskaren.kazem lepo radi tacan je stoperica je kako treba uslikacu sa strane ali mislim da sam u pravu.
uslika sad jer ako ga sutra sklonim ko zna kad cu ponovo.ne znam kolko se vidi Prilog 81153 Prilog 81154 izgleda cu morati ponovo.
Moraćeš ponovo :) .Ako se razlikuje nijansa boje kućišta u odnosu na poklopac onda je kućište vrlo verovatno hromirano. Pogledaj i oko ušica sa donje strane . Obično kada menjaju kaiš zagrebu kućiše. Inače slažem se sa rečenim oko prstena.
lose su slike.ne razlikuju se nijanse poklopca i kucista.menjao sam i kais i nisam nigde primetio da se skida hrom.e sad moguce uvek da gresim slikacu preko dana i pogledati pazljivije.kazem ti stvarno dobro je odradjen.
Prilog 81155 Prilog 81156 3133.zmaje :flapper:
Ako je nešto lepo na mutnoj fotografiji onda je to 3133 :yes4:.
danasPrilog 81157
Dobro Srdjo :man_in_love::adore: mnogo je lep
za sutra Prilog 81162
Seikoša iz '74-te. Mehanizam 7006- štrika.
Prilog 81168
Zadrhta staaaaaari kažiprst na okidaaaaaaaču foto-aparata marke ZENITH :laugh:
Ajde Sky , nemoj da nas akaš.... kao štrika ooovo ooono , a što zamajac melje orahe kad mlatiš rukom , koga boli pajser :laugh: Ja sam '74to , pa sav škripim , a ne neki sejkonoša :D
tolarbo koji je to sat nesto na A da nije armani
jeste bre armani ima nesto ap to ti je armani cirilicom.tolarbo je patriota
Obojica ste budni, e to vec nije dobro :) Jos da je Milance budan pa da zapocnemo neku ozbiljnu diskuju o "apsolutno prosecnom" kako je rekao moj drugar Nikola jednom prilikom ;)
Baki, uvek raspoložen :thumbup:. Da melje orahe , to si u pravu :yes4: , na ruci se oseti okretanje rotora bez problema ali ja sve to volim. Rotor se čuje na pola metra ali sve je to kod tih starovremenskih modela normalno, da je drugačije bilo bi mi čudno. Štrikaće taj još dugo.
Sky nista se vise ne oseti okretanje rotora na tom starom Seiku, nego sto se oseti na novim ETA-ama 7750. A u pravu si da se vrlo lako naviknemo na to "zujanje". Sve nas to podseca na masinu koja kuca unutra.
a zamisli da smo zaspali kako bi ljudi saznali da je armani naredio kinezima koji sklapaju njegove satice da armani za srbiju pisu cirilicom.a baki samo o orasima med jos ne pominje a jedno bez drugog ne uzima.godine su to.
Da, da znam za 7750 tim pre su mi interesantni. Recimo i kod Bambina , iako je nov sat, rotor "zuji" i oseti se okretanje rotora na ruci. Možda je do dizajna mehanizma ali ima i do tankog-elegantnog kućišta. Imam i starije Citizene sa 8210 mehanizmom ali niti se oseti rotor na ruci , niti "zuji" , a jedva i da se čuje tika-taka ( anker-zupčanik ankera ) kada se prisloni na uvo . Potpuno je stelt :D.
Ma jeeeeeste.... sav si mi ti prosečan :afraid: Nego, objasni Dedi da sa Armanijem ni klikere nebi igr'o ni lično :yes4: Nautica na koži sa Apsolutno Problematičnom šnalom je već nešto drugo jbg...
Uuuuuuuuuuu , brate moj... vreme je da predješ na quartz, veruj mi ! :ohmy: Da osetiš tu taštinu tišine... a tog matorca da se oslobodiš i (do)baciš ga u šumu............... i to Lipovačku :laugh:
ima veze sa kuistem.naprimer 7750 na maurice lacroixh bruji jace nego na bilo kojem drugom satu koji sam ja imao sa 7750.verovatno ima i vese s tim kako ga firma steluje doradjuje.
Ko nije budan??????
Veliko oko sve gleda i slusa....nego tema nije za caskanje...ocete li ban???anu? :))))
Srdjo 7750 na Braji Superocean ona prvi tako trese ruku kao kad kod kineza uzmes onaj privrzak za kljuceve i kad pritisnes zvekne te struja.....neverovatno..
Doduse kod onog bakijevog ljubi ga zmaj u onu luminaciju od glave i nije nesto :( bas mi zao
pa valjda spavaju ovi sto dele banane
Najcesce zuji zbog malo tezeg rotora i, osudjujem se reci, ne bas dobro izbalansirane osovine rotora. Takodje sam primetio da mehanizmi koji imaju obostrano navijanje, imaju znatno manje "zujanje".
Ne , deda moj.... tučem samo pistaće i indijiski orah. Ja opasan starac rastem, a ne k'o ti...
Odrubiće nam glavu zbog OfF-a , te odoh odmah da nazujem =>
http://i41.tinypic.com/sb7g1w.jpg
Kod ovog vec pomenutnog se ne oseti ni malo, a nije ni cudo kada je i rotor sav izbusen :)
http://i1303.photobucket.com/albums/...psafca86c7.png
Baki sjajna fotka! I Alpinist sija za sve pare ;)
taj seiko je stvarno mnogo lep sat.ako ti dosadi javi.