Omiljeni.
Printable View
Omiljeni.
Odličan je sumo. :congrats:
Da, Sumo, pravo osveženje na forumu ih nema mnogo.
Sumo je prva liga! Dosta sam razmisljao bas o plavom, ali ne mogu da ga uzmem na slepo. Malo me brinu proporcije, narukvica 20mm na 44mm kuciste...
Meni je plavi sumo prvi na listi za kupovinu.
Što se narukvice tiče, jeste neobično uska, ali se sat i po tome izdvaja od drugih. Ide mu uz nadimak. :)
Dobar dan :)
Prilog 78952
Meni je plavi Sumo bio dobar i svi koji su ga vidjeli su rekli da je ljepši od crnog (nisam crnog nikada vidio uživo pa ne mogu potvrditi niti opovrgnuti). Nijansa plave je taman pogođena. Nije pretamna niti presvijetla, barem meni. Na narukvici je super (makar je meni ista zveckala i to me smetalo malo, definitivno nije na nivou same glave sata), problem je na drugim remenima jer je rupa ogromna između sata i remena. Nato rupe ispuni ali po meni pretežak sat za nato i nije dobro balansiran na ruci na nato remenu. Obrada kućišta se nosi sa Omegom bez beda a jede swiss entry satove tipa Longiness za doručak. Sve u svemu po meni super kupovina. Meni je jedino brzo dosadio pa je i otišao brzo... :)
Uz kaficu
http://www.youtube.com/watch?v=mFYYu5nSyfU
Dobar dan svima!
Prilog 79002 :thumbsup: Odlican anfibio,Dusane
Prilog 79003
negde od 15:00...
Odmor uz muzikuhttp://img.tapatalk.com/d/13/11/22/e9uty5a4.jpg
Tek na fotki videh da nisam dobro nastelovao datum :D
Rolex za mase :)
Vise je ovaj Kienzle Roleks za mase ;) Ipak je Miyota inside :)
Hvala! Predstavicu ga ukratko, cim uspem napraviti dobre slike.
Prilog 79008
Poljot 3133 .. jos uvijek nisam saznao sta GRAN predstavlja (google translate mi kaze da je spanska rijec za VELIKI ili veliko) ima jos jedan Rus na nekom ruskom forumu na cirilici i ruskom jeziku pita isto pitanje al mu niko nije nikad odgovorio?? :confused:
Lep sat! Pretpostavljam da je GRAN ime neke firme, skracenica neke priredbe ... Video sam dosta poljota koji su izradjeni u reprezentacijske svrhe. '90-ih je Poljot bio za dž a predstavljao je kvalitet. Mislim da su dosta satova prodali tako.
man of steel i stainless steel :)
Prilog 79010
Veceras rum i Seastar:
http://i1297.photobucket.com/albums/...ps852cb970.png
Imao sam bijelog .
Super sat !;)
mozda najlepsi tissot.od tolarba i ne ocekujemo nesto slabo.
Posle nekoe vreme Festina
Prilog 79011
nevjerovatno koliko mi je ovaj model ljepsi od novog Seastar-a
darko potpuno se slazem s tobom.pokvarise sat iz cista mira.
Juče popodne ...
Prilog 79012
Nece im biti ni prvi ni poslednji put. Nije lako nekada ni postici slavu predhodnog modela. Moram da priznam Rolex-u da njima to uspeva, mada ima i tu vintage modela Daytone, Datejust-a koji su meni ipak meni mnogo lepsi od aktuelnih modela.
ps Sky sta ces u podrumu u 16h ;)
Zbog Monstera vredi otići u podrum u sred bela dana :).
zavisi sta sve ima u podrumu.vino,rakija...
Opet jadni mooj Longines....
Taj longines je stvarno izuzetan sat
Daaaa bas jadan mmmm
Za porodicni rucak
Pa nece valjda sat da pojedes.znam da voliš al bas toliko nije u redu
Steta da pojedes taj Zu Zu lijep sat stvarno:D.
Ja danas Seiko i da se pohvalim nagradom sa foto konkursa:dance3:
Prilog 79021
Tu je jos i solja i poster, ali za pocetak majica
Excursionist posle dužeg vremena.