Bravo za IWC aquatimer:congrats:oduševljen sam:adore:,samo da vas sve pozdravim i vaše čuke naravno,odoh malo put Grčke i da isprobam svoj G-SHOCK u tamo njihovom moru,veliki pozz sa sve:thumbup:
Printable View
Bravo za IWC aquatimer:congrats:oduševljen sam:adore:,samo da vas sve pozdravim i vaše čuke naravno,odoh malo put Grčke i da isprobam svoj G-SHOCK u tamo njihovom moru,veliki pozz sa sve:thumbup:
Hvala i ja cu za 5 dana u Hanioti sa ovim diverima..pa se vidimo tamo ko ide :))
srecan put
Ja krećem na Stavros za 7 dana i još razmišljam koji od mojih "matoraca" je najpogodniji za tu priliku. :D
AAAA sutra idem kod prijatelja da vidite sta cusvaki dan da menjam...kod jokica..indentico..i ostale prodavnice i svaki dan cu da menjam i da vidim ko ce imati bolje satove
Ti izgleda ne znas da uzivas u satovima... ako ti je ovo iznad glavni razlog sto sakupljas satove e onda... http://images.zaazu.com/img/mouthshu...626-medium.gif
A ti ocigledno ne znas zbog cega sam ja to napisao....A uzivam ja u satovima to ovi malo stariji znaju
Ko je taj zmaj?To je neki novi lik na forumu? Voli satove?:D
Milance, mnogo je dobar, ko iz Dvadeset hiljada milja pod morem.