Re: Koji sat nosite danas?
@angel II
Prelep mi je ovaj model nighthawk-a sa belim prstenom na koznoj narukvici (ne razabiram se toiko bas u njihove oznake). Sad malo da cepidlacim,a jos kad bi imao onaj natpis "nighthawk" na cifarniku...uh... :D
Citat:
23jewels kaže:
@angel II
Prelep mi je ovaj model nighthawk-a sa belim prstenom na koznoj narukvici (ne razabiram se toiko bas u njihove oznake). Sad malo da cepidlacim,a jos kad bi imao onaj natpis "nighthawk" na cifarniku...uh... :D
Postoji samo avion i oznaka WR200, ovaj je meni najlepši model baš zbog belog prstena, a na poleđini izgraviran logo Promaster i jako dobra kvalitetna kutija u paketu.:happy:
Citat:
milan zmaj kaže:
nisu isti,moj je plav i limited :)))))
salim se...jesu isti
Ne staj mi na muku, Milane ;-)
Kad se jednog dana vidimo/upoznamo ponesi taj sat i imaš pivo od mene.
Citat:
ANGEL II kaže:
ovaj je meni najlepši model baš zbog belog prstena, :happy:
Slazem se,mene je odusevio kada sam ga prvi put uzeo u ruku. Jedini "nemehanicki" sat u tom cenovnom rangu,a i malo vise,koji bih ja uzeo,i koji cu verovatno u dogledno vreme uzeti. Sada sam u poteri za samurajom
Citat:
Neša kaže:
Ne staj mi na muku, Milane ;-)
Kad se jednog dana vidimo/upoznamo ponesi taj sat i imaš pivo od mene.
:))) cekaj da ga sredim,ispoliram...Vladasov kum ga otvarao kaze treba podmazivanje ali nov mehanizam...
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
milan zmaj kaže:
eee stvarno si za hemicara.....majke mi..volis eksperimente
ali dobar je..jos uvek mi u glavi onaj kinez...dal imaju nesto novo a?
e , ne znam za kineze nista. al evo nesto novo - danasnji sat:
steinhart na plavoj military morellato. da mi se slaze uz kazaljke :)
Prilog 6622
Citat:
23jewels kaže:
Slazem se,mene je odusevio kada sam ga prvi put uzeo u ruku. Jedini "nemehanicki" sat u tom cenovnom rangu,a i malo vise,koji bih ja uzeo,i koji cu verovatno u dogledno vreme uzeti. Sada sam u poteri za samurajom
Taj samuraj je prelep, ja sam hteo plavog Scuba ali me je iznerviralo Hardlex staklo!
Nighthawk-a sam gledao dugo vreme, uvek mi je bio prelep sat i sada tek provaljujem koliko je dobro urađen, imao sam sreću da se sekundare koliko toliko poklapaju na markerima, jasno čitljiv, odlični iluminati, lagan, sat za sve pohvale naročito za taj cenovni rang:yes4:
2 Priloženi(h) fajl(ova)
danas nosim omega seamaster navijac cal 613
Prilog 6637Prilog 6638
Veoma lep vintage, BT321. Čini mi se da imamo sličan ukus, a sve pohvale i za ovaj sat.
bt321 bas lepa omega i meni se svidja.stvarno lep sat klasika nema greske.