-
Re: Koji sat nosite danas?
Citat:
RUS. kaže:
Odlican je.:thumbup:
Deluje dosta ocuvano.
Hvala. Dosta je dobar. Ima poneku ogrebotinu, ali nista strasno za jednog matorca. Kristal ima dosta sitnih ogrebotina koje se jedino vide kada bace senke na cifer na direktnom suncu. Bas sam hteo da nacnem temu, ali evo mogu i ovde da ubacim... Kakva su iskustva sa poliranjem mineralnog stakla? Imao sam Polywatch pri ruci pa sam probao, ali nista, ni da ih ublazi. I pretpostavljao sam da ce mi trebati nesto Heavy Duty, s obzirom na to da je Polywatch za akrilna stakla.
Mehanizam radi solidno i prilicno tacno dok je na ruci, a kada miruje izgubi par minuta na 24h. Putuje ovih dana za Srbiju na servis, pa verujem da ce se to dovesti u red.
Pozdrav!
Dejan
-
Mislim da je poliranje previse truda a veoma mali rezultati, s obzirmo da mineralno staklo nije skupo.
-
Ako su male ogrebotine i ako nisu duboke trebalo bi da pomogne poliranje.
E sad, stvarno ne znam kako funkcionise poliranje mineralnog stakla u kucnoj radinosti, ali ako ti sat vec dolazi za Srbiju, to mozes ovde da uradis kod nekog casovnicara.
-
Citat:
diaboliqstraps kaže:
Classy... A karanfil u reveru? :)
-
Uh, odličan Seiko. Jedan od meni poželjnijih modela...
Ne moze staklo tako jednostavno da se polira, naneses pastu, par pokreta i kao novo.
-
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
Mislim da je poliranje previse truda a veoma mali rezultati, s obzirmo da mineralno staklo nije skupo.
Staklo za bullhead-a kosta oko 40-50 dolara na netu. Ne znam koliko bi kostalo kod casovnicara u Srbiji, ni kakvog bi kvaliteta bilo. Nisam siguran da li staklo koje je sad na njemu originalno, ali lezi savrseno. Citao sam o zameni kristala na 6138 i kazu da se desava da sa aftermarket staklima ono bude izboceno vise od 1 mm kada se gleda iz profila (a ne bi trebalo tako da bude). Tako da, kada se sve ovo uzme u obzir, mislim da je poliranje mnogo manje maltretiranje ako ga je moguce ispolirati.
Hvala na odgovorima... odosmo u OFF :)
Dejan
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ne znam, ja koga god sam pitao za poliranje mineralnog, rekao mi je da je to vrlo tesko i da nije vrijedno truda
Danas Amfibija, Sunce sija, ali zato se od bure ne moze zivjet, mora neki djavo uz ovu Amfibiju.
Prilog 69725
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
-
Sve na njemu vristi LJETO!!! Svaka čast!
-
Odlican sat, sta reci nego cestitam
-
-
Citat:
jagos kaže:
Jednostavno - prelep :beer:
-
iskreno mnogo lep sat.uzivo je mnogo mocniji nego na slikama.za moj ukus mozda malo preveliki ali stvarno dobar
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
dobro jutro! danas, Nav B-Chrono II prijatan dan svima!!! :)
Prilog 69769
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Cekanje na aerodromu.. najgori dio.
Prilog 69772
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Pre par meseci sam se čudio kada sam pročitao na ovom forumu a neki ljudi biraju šta oblače u skladu sa satom koji su izabrali ... a u poslednje vreme sve češće i ja to radim.
I eto, jutros sam posmislio kako je lep dan da prošetam 5-icu, i onda izabrao garderobu koja ide sa njom:
Prilog 69773
Nadam se da nije previše ozbiljno :stupid:
-
Danas sam dosao u posed po meni ovog prelepog modela, u pitanju je IWC Aquatimer Calypso, kako sam zaljubljenik u vodu, ronjenje, i nautiku, mojoj sreci nema kraja :)
http://i1171.photobucket.com/albums/...ps591866c8.jpg
P.S. cim se dovatim nekog boljeg svetla za slikanje predstavicu jos mojih par satova (vec nekoliko puta sam hteo i uvek mi slike ispadnu bezveze :) )
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
bogojevski, je li to neka prinova
-
Citat:
Mr D kaže:
Pre par meseci sam se čudio kada sam pročitao na ovom forumu a neki ljudi biraju šta oblače u skladu sa satom koji su izabrali ... a u poslednje vreme sve češće i ja to radim.
I eto, jutros sam posmislio kako je lep dan da prošetam 5-icu, i onda izabrao garderobu koja ide sa njom:
Nadam se da nije previše ozbiljno :stupid:
Ma jok, nije, u narednom stadijumu Satitisa ces poceti da pricas sa svojim satovima i svi ce te gledati cudno, al vremenom ces se naviknesh na to, za jedno par meseci
-
Citat:
Zagor kaže:
Uf, al je dobar ovaj matori!!!
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Danas smo mornari ledolomci :lol:
Prilog 69818
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Stari rally diver. Nije u nekom naročitom stanju ali radi... što jednako važi i za mene, ako mu je neka uteha.
http://img822.imageshack.us/img822/1917/tbed.jpg
-
Znas kako se kaze, bez starca nema udarca.;)
Dobar sat.:thumbup:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Citat:
Dragojlovic Darko kaže:
bogojevski, je li to neka prinova
Da da ovoj saat go izbrav so vasa pomos stigna pred 2 nedeli http://www.svetsatova.com/forum/f114...s-7944-10.html
-
Stari Vuce Vukase prelep ti je Seiko...
Jedan moj omiljeni brend Calibre 16
http://i1097.photobucket.com/albums/...ps9609c1b0.jpg
-
Citat:
tolarbo kaže:
Odličan sat! Koji je model?
-
Citat:
tolarbo kaže:
Seiko Sport 150 a mehanizam 6m25. E sada, ima ih u mnogo razlicitih varijanti sa tim mehanizmom. Ova kod mene je nekako najvise sportska, ali ima ih u elegantnoj. Sam mehanizam mi je vrlo zanimljiv, evo jedan interesantan video:
SEIKO 6M25 Watch with "Dancing Hands" - YouTube
Nadam se da tolarbo nece zameriti sto izvlacim njegovu poruku, ali posto je vec odgovorio, da ne cekas.:)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Danas MotoGP u fokusu, za razliku od ove fotografije...
http://img545.imageshack.us/img545/1678/hpyr.jpg
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Sinoc i danas (ulovio sam i krijesnicu i pol sata okretao na ledja):eek::eek::eek:
-