Re: Koji sat nosite danas?
veberz, zakon izgleda mod!
Ja htjedoh opet postaviti Monstera, ali sam sablažnjen/ljut/ ozlojađen što sam u dva sata čuo toliko negativnih komentara na njega, redom od ljudi koji nemaju pojma što je sat i kojima je vrh stila Esprit (a najgore je što su mi najbliži), da se moram malo oporaviti... Zato sam odmah došao nazad na pravo mjesto :)
P.S. još konsternacija kad čuju koliko si dao za sat (a to im je prvo pitanje i jedino bitno...) :nono:
Joppa čestitke na Omegi. U zdravlju je nosio.
Citat:
joppa kaže:
@gogmajster
Hvala. Ma samo ti postavi slike da te mi utesimo. I nemoj ti laicima pokusavat da objasnis ... a sto se cene tice, sto ne kazes da si kupio na kineskoj pijaci za dve crvene? Ja tako ... A njima svakako svejedno.
Mislis da to nije bio jedan od komentara-i to od vlastitog oca,koji se vec nagledao mojih satova.Ovaj je ispao uvjerljivo najgori, 'kao s pijace' (a znamo da je naj).
Uglavnom,svaka ti stoji-krecem s politikom 'psi laju,karavane prolaze'.A te karavane nekad pozdrave pravi zaljubljenici:)
A ovoga cu se dotaknuti i u predstavljanju koje mi je u planu;).
Ja uzivam ko prase u njemu,a sprema mu se i presvlacenje,jer upravo taj dio smatram potencijalnim povodom za takve komentare (iskreno).
Ma sto te briga.. meni je zena umirala od smijeha na neke satove i sprdala se s njima dok su isti meni bili najdrazi tad a neke koje je ona voljela i kao super mi stoje sam prodao u roku keks. Pa kupujes za sebe a ne za druge..
Drago mi je što je (i) moja prihvatila i naučila živjeti (pa čak i uživa tu i tamo) u mom novom hobiju. Eto, npr., dobio sam veto od nje za prodaju Seagulla 1963 (ikad!), jer to je 'njezin sat'. To mi je osobna pobjeda i gušt. U pravu si i ti :thumbup:
1 Priloženi(h) fajl(ova)
i dalje little speedmaster
Prilog 98019
eto, nema me jedan dan i gomila novih satova ;)
veberz - čestitke na odličnom i interesantnom modu, odličan Seiko!
krstin - čestitke na Braji, odličan je!
joppa - Omega je baš pravi, gospodski sat, vrlo lepo izgleda na ruci, mislim da vredi da ostane u kolekciji.
i da - gogmajster - imao sam slične rasprave/primedbe i isto me je pogađalo u prvom trenutku. Ali - zaista je bitno da ćeš ti nositi taj sat i da će se tebi lice ozariti pri svakom pogledu na zglob, nebitno je šta drugi kažu.
Pridruzujem se cestitkama odlicni satovi! Svaka cast na odabiru!