A rus se odlucijo za divni spezimatic kalibra 75 odlican izbor , jednom prilikom pokazacu moj servis takvog sata .
Printable View
A rus se odlucijo za divni spezimatic kalibra 75 odlican izbor , jednom prilikom pokazacu moj servis takvog sata .
dobro jutro! :) Sinnovac sa drugim kajsem danas! Prilog 68203Prilog 68204
Za moj prvi post na radnu nedjelju...
Prilog 68206
anpi, dobro dosao na forum.:beer:
anpi, dobro dosao na forum
od 3 iyjutra ovo nosam....sad se ukakio pa mu lepoo
:lol:
http://i1097.photobucket.com/albums/...ps71584f42.jpg
Dobar dan da se pridruzim za nedelju sa ovim Zlatnim momkom Prilog 68284Omega SMP 300 18 karat i celik , tesko i retko za naci .
Da dodam jos kratko sat je bio totalno unisten i ako se pogledaju cifer i kazaljke fali lumina , koje sam ja odstranio indicije na ciferu su ofarbane u crno tako sam smislio da je bolje zbog kontrasta na Prstenu i nisam nesto prijatelj lumine , naravno uvek moze da se opet premaze ali zasad mi se ovako svidja .
Prilog 68348Posle rucka mala zamena danas je sve zlatno pa moze i ova pozlacena Caravelle by Bulova za americko trziste pravljena na svetlo .
Sinoc u gradu Seiko, al sam se tek danas po povratku setio da ga fotkam:
Prilog 68351Prilog 68352Prilog 68353
a cim sam dosao kuci Casio:
Prilog 68354Prilog 68355
bogojevski, koja je to masina?
Dobra masina.:thumbup:
Danas na kafici:
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps222e46de.png
milane nije losa kafa jel to saicaffe
Srdjane ipak si ti kafanski covek :)
Miki , Miki dobra kavica ali jos bolji Roli....
Kod mene danas G ...
Prilog 68385
Dobro jutro! :) Tudor Black Bay danas! :) Prijatan dan i nedelju zelim svima! :)
Prilog 68386
Dobro jutro...
Prilog 68387
Presvlacenje...
Prilog 68404Evo malo sam zakasnijo ali ovaj Matori Danas
Nikad nije kasno kada je takav lepotan u pitanju!
au bre simke ubi me u pojam.svaka cast izuzetna kolekcija.
Hvala hvala trenutno radim na necemu slicnom ali za sad je jos ceo proekat jos u pelenama , kad budem zavrsio obavesticu .
Simke iznenadjujes me svaki dan, pozitivno naravno, odlican sat:congrats:
Hvala sta ces kad je covek lud i ima samo jedan sport uh koliko puta sam sebe pitam PA DOBRO JESI NORMALAN . NECU LEBA DA JEDEM ALI SAT MORA BITI :
Kava i novine prije posla
Prilog 68433
Evo ja opet kasnim danas nesto licne izrade kako bi vi rekli Frankenstajn sat sam od srota iz moje radionice sastavio ali evo ga radi Prilog 68440
Simke, sta je to, koja je masina unutra?
Masina je basis watch tako nesto nema vise da se nadje sa samo jednim kamenom ludilo brate a radi boje od mog Rolexa tacan ma koma , kazaljke su od landerona sekundara a ove dve od felse budzotina teska
Monster za popodnevno uživanje u bašti
Prilog 68442
Brate kod mene lije kisa a ti uzivas eto zavidim ti :thumbsup:
Nije ni ovde sjajno, ali opet....više volim da sedim napolju kad već mogu.
Ako brate ako ja cu uz pivo da posaljem sliku danas mi se nista ne radi evo mala rokada Prilog 68443Od fankenstajna menjam za stil ikonu
Alda ich verstehe nur Bahnhof ? Na nasem