Hvala ljudi, sutra ću postaviti još slika, ne mogu pod sijalicom da napravim ni upola dobre koliko sat dobro izgleda. Evo jos jedna, do sutra...
Prilog 62298
Printable View
Hvala ljudi, sutra ću postaviti još slika, ne mogu pod sijalicom da napravim ni upola dobre koliko sat dobro izgleda. Evo jos jedna, do sutra...
Prilog 62298
Pazi, posto si nas sad nalozio, izbacivsi ove teaser fotke, sutra ocekujemo Kompletan opis sata;)
Biće i to ;)
strasan sat 23 imam slicni POLJOT 3133 naravno postavicu slike,kaga ke dojde vreme...........:)
23jewels ma onako nije nesto.ko ti to uvali
Ćuti, ne smem da priznam sebi... ;)
Kao sto rece časovničar kod kojeg danas kupih kaiš, "koja ti je ovo marka, ja nikad za nju nisam čuo" :laugh:
nije valjda casovnicar stvarno to reko.pa gde je ucio zanat.da li si proveravao tacnost.
^ ... ako nije cuo za Poljot, verovatno na Marsu;)
Nemoguće da nije čuo za poljot, osim ako se nije zezao. Doduše, na Jewelsovom satu piše šturmanski, ali bilo bi mi čudno i da za njega nije čuo. Ukoliko ne uspeva da prepozna ni mehanizam 3133, onda bih ga zaobilazio u širokom luku.
S obzirom da sam ovog lepotana vec video, mogu samo jos jednom da pohvalim odlican izbor. I ocekujem nove fotke sa kaisem na satu :)
Opet pada sneg...:(
http://i1320.photobucket.com/albums/...psb4b18378.jpg
snežni prijatelj :)
Prilog 62318
ps sliku sam pozajmio jerbo mi je mobilni u off-u :(
Danas sam malo skratio narukvicu i sada ga ne skidam
Prilog 62319
Danas CAJKA ili na srpskom galeb ako se ne varam....
Prilog 62322
Darko da li je to originalna narukvica ?
Jedan odlican diver.....
darko koji je to deo kotora
Ja zivim u Dobroti na nekih 10 min pjeske od Starog grada, a ova slika je sa prozora sobe to je parking zgrade
Ne zna se koliko sam leta letovao u Dobroti:)
Ko zna mozda smo se i sreli
Jedna na brzinu!
I danas...
Prilog 62395
Novi remen koji mi se cini odlican pogodak...
Prilog 62401
Prilog 62402
Prilog 62403
Prilog 62404
Prilog 62405
^ Sada tako robusno izgleda... :big_boss:
Prilog 62406Prilog 62407Prilog 62408Prilog 62409 Novi kolač stigao jucer.A oduvijek sam pokusavao nekako integrirati ovu petokraku na komadirski na narukvicu i izgleda dosta lijepo ali nikako prakticno da ne zakaca za stvari a i malo previse.Ali bi bilo mnogo cool samo jos nisam nasao nacin da ih spojim a da i bude diskretno.Jednom cu makar stavit na jaknu ili nesto kako bilo samo da ih uparim.:D
hvala shmizla:blushing:
sector77, stvarno dobro izgleda na tom kaisu:thumbup:
:big_boss:
Danas AE1000, nisam ga nosio dugo...
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps8da34d16.jpg
zma i rus hvala :man_in_love:
Sinn, a devojka Casio:)