:thumbsup: za iphone6 a cika milane nije ovo nesto toliko skupa igracka ali ima karakteristike zato mi se i svidja
Printable View
:thumbsup: za iphone6 a cika milane nije ovo nesto toliko skupa igracka ali ima karakteristike zato mi se i svidja
Stvar navike ja ih menjam na godinu dana. Uzecu verovatno 6s ili sacekati 7. Za ove ovde sam skeptican uzimam u svajcarskoj nove
Posto sam veliki protivnik potrosackog drustva u kom zivimo odlucio sam pre 6-7 godina da stvari ne kupujem dok mi zaista nisu potrebne. Licemer sam, naravno, jer sam satove stavio u posebnu kategoriju pa ne podlezu ovom pravilu. Ali trudim se. :-)
Trenutno imam Sony Xperia T koji koristim vec 3 godine, a kupljen je samo zato sto mi je predivni htc desire (onaj prvi, pravi) upao u klonju i zavrsio karijeru. Sony polako pocinje da me izdaje pa ja njuskam okolo i trazim zamenu. Prvi u redu je ASUS Zenfone 2 64gb uz neke kineske, manje poznate modele za koje cekam internacionalnu verziju (Letv Le One Pro pre svih).
Nikada mi nije bilo jasno kako ljudima telefon upadne u klonju :-D
Ja sam vadio bar 2 telefona iz klonje :( :)
Inače Note 4 i S6 edge
Topla preporuka da zaobidjes sve kineze. Imao ih vise puta i koristio. Idi na poznate i proverene marke, nisu dzabe to sto jesu. Nemoj samo specifikacije da gledas
Hvala, pratim scenu i slazem se sa tobom. Kinez dolazi u obzir samo u proverenoj varijanti, pomenuti to, bar za sada, nije.
Naravno, ima i dobrih midrange telefona...Uzmi u obzir i proslogodisnje modele, lg g3, sony z3, itd, jos uvek odlicni uredjaji.....
Pozz drugari forumasi,ziv sam:thumbsup:pre mesec dana uzeh karbonn sparkle v,dual sim,Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7,4 GB, 1 GB RAM,5mp,2mp,4,5 inca,android-lollipop 5.1,radi... zajebalo vek:thumbup:vel pozz svima i uskoro cu postaviti slike svojih novih cuka,jedna stigla a druga sl.nedelje:D