Re: Koji mobilni telefon imate?
prvu nokiu 6300 sam kupio mislim 2007., drugu, posto je prva bila vise nego dobra 2009.
... e sad me i druga ostavila, i jedva sam nasao tel. bez touch screena.
sada je to nokia e52 za telenor, i jos uvek, srecom sa tastaturom, za telekom nokia e5.
kad potrosim ove nokie, nema druge nego da pocnem da se navikavam na novotarije bez
dugmica.
... a da, lepsa ( i bolja ) polovina koristi nokiu e6, i ta pravi odlicne fotke,
sto je bas dobro kad zaboravim da kupim baterije za foto aparat ili zaboravim
ceo aparat sa sve novokupljenih baterija.
Trenutno koristim HTC Desire Z, koji je zamijenio Nokiu N97.
Fin telefoncic, meni je glavna funkcija full tastatura, ove nove full touch gluposti ne mogu vala :D
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Pre nekoliko dana moj stari HTC Rafa ode u penziju, a na njegovo radno mesto dosao je LG Optimus HUB.
Prilog 26974
Nazalost, propustio sam priliku da jeftino dodjem do Motorole Defy+, pa sam uzeo HUB. I rekao bih da je to best buy u toj klasi, a moram i da iskoristim priliku i zahvalim se nasem kolegi, drugu, prijatelju i bratu backarelliju na vrlo korisnim savetima i pomoci pri izboru!
Druze Baki, hvala! :beer:
Uzeh najjeftiniji Android na tržištu-ZTE Racer za dinar.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Heheeeee !!!! Simo , brate moj, pa tek treba da ga nadrndamo, samo nadji vremena. Jedva čekam, da sa tvojom mašinom prepeglamo gazdin iVar... uufff, pardon:blushing: ...iPhone i vladas-ov w7... Prilog 26980
1 Priloženi(h) fajl(ova)
A ja sam prije nekih par mjeseci uzeo LG Optimus Black P970 i tek nakon rootovanja sam u potpunosti zadovoljan :)
Prilog 26981
Pozz
2 Priloženi(h) fajl(ova)
E, ja sam se ponovio ;)
Doduse - nisam isao mnogo daleko - Nokia Lumia 800 :man_in_love::
Prilog 27016Prilog 27017
Vlado, kako se pokazala ova Nokia? Jesi li zadovoljan?
Pozz!