Kasapine Jagodinski, nisam znao da si ljubitelj Zagora.:adore: Jel imas sve brojeve stripova? Ja sam ih nekad imao ali vremenom se kolekcija rasturila.Prosle godine sam nabavio 2dvd sa svim brojevima ZS i LMS pa cak i vanredna izdanja.Pozdrav
Printable View
Kasapine Jagodinski, nisam znao da si ljubitelj Zagora.:adore: Jel imas sve brojeve stripova? Ja sam ih nekad imao ali vremenom se kolekcija rasturila.Prosle godine sam nabavio 2dvd sa svim brojevima ZS i LMS pa cak i vanredna izdanja.Pozdrav
Imao sam nekad skoro celu kolekciju Zlatne serije, ali sam sve to razdelio pocetkom devedesetih.
Onda sam pre jedno 6-7 godina poceo ponovo da kupujem stripove, a posebno Zagora i sada imam skoro sve sto je hrvatski Ludens objavio do sada, ukljucujuci redovne brojeve, maxije, almanahe, a obavezno kupujem i domaca izdanja Veselog Cetvrtka ukljucujuci i kolekcionarska izdanja kojih je do sada objavljeno 17 brojeva.
Tako da imam veliku kolekciju, doduse ne samo Zagora nego i ostalih Boneli junaka.
kako su vase gospodje divne, kod mene je vazila trampa,
ja jedan sat, ona dva para obuce.
takodje je dogovor da sat ne sme da kosta vise od 500 komad, sto sam sam odredio
kao limit i za to sam jedini krivac (mada do 500 moze da se nadje uglavnom sve potrebno
i dovoljno za moj mentalni mir).
onda sam povukao potez veka, zaveo sam sam sebi embargo na povecanje broja satova,
i hvala na pitanju, jos uvek imam na cemu da vidim koliko je sati, a i niko ne hoda bos.
:lol:
ko ce duze da izdrzi, videcemo ...
:flapper:
Nesto malo sačuvanih predškolskih igračaka :D Pitam se kako li su mi izgledali prsti kad je ovo ovako izubijano :laugh:
Doduse, secam se 911-e...niko nije smeo da ju pipne, osim mene. :)
http://i1198.photobucket.com/albums/...s/P1040206.jpg
http://i1198.photobucket.com/albums/...s/P1040207.jpg
http://i1198.photobucket.com/albums/...s/P1040205.jpg
Hehehe ništa bez autića :D Pored pomenutih, skupljam koncerte i karte sa njih, drugu automobiliju tipa registarske tablice, literaturu o tetovažama, slikarstvu, arhitekturi/dizajnu enterijera, stripove, a rado bih prešao i na hladno i vatreno oružje, al ne da devojka :( :D
Eeee... igračke... :man_in_love:
A zašto su ovako autići izguljeni? Šta im se desilo?
Ja veliki broj mojih igračaka imam sačuvane. Pun ormar. Nisam bila štetočina i sve je skoro ostalo u pristojnom stanju... :rolleyes:
Ja nisam previše sacuvao, još par komada, ali nisu u najboljem izdanju :D (kao da ovi jesu)
Šta im se desilo...štetočina htela da promeni boju :banghead: Vidis da sam ih i farbao crnim flomasterom, kada bi mi crvena dosadila, a potom sam hteo siv auto...
A i bio si poprilično uporan da im podariš sivu boju:laugh:.
Ni moj Landy nije nista bolji :D
Prilog 48482Prilog 48483Prilog 48484
Jaadaan... :( :)
A i Porsche je u losem stanju.:(
Prilog 48487Prilog 48488Prilog 48489Prilog 48490
Evo Diska:
Prilog 48637 Prilog 48638
Ostala ekipa je u Zajecaru.
Ne znam sto mi je okrenuo ovu fotku. Zbun :confused:
Dobro ocuvan Discovery, sigurno ga nisi mnogo vozio po blatu. :)
Imam i ja poneki Burago autic, slikacu ovih dana kad stignem...
Eto vrlo interesna tema :D Pa kao i svi ajde i i ja da kazem sto je moj hobi - kladionica. Sakuplam slike od neke dobitne tikete.. :D Evo neki od moji najdrazi, a eto izmedzu slike slucajno se nashao i moj swatch-a :D
Prilog 57230Prilog 57231Prilog 57232Prilog 57233Prilog 57234Prilog 57235Prilog 57236Prilog 57237Prilog 57238
Prilog 58195
Evo jedna grupna slicica moje Burago ekipe.
Ovo me je podsetilo na mog burazera koji ima sličan hobi. Ali on samo skuplja Fiatove i Alfa Romeo modele... ništa drugo... :)
Pozz!
Evo još par sličica.....gospođa se igrala novim aparatom....U poslednje vreme nešto nemam noviteta baš previše, ali sam šacnuo par kultnih filmskih likova koje moram da pazarim ;)
Prilog 59418Prilog 59419Prilog 59420
...u ove tmurne zimske dane dobra mizika je lek...Prilog 59487Prilog 59488
ja isto sakupljam modele automobila, imam jako puno knjiga, ali me antibiblioteka sto bi rekao Umberto Eko sve vise proganja ( neprocitane knjige koje posedujemo) i sakupljam postanske markice
evo par slika nekih modela automobila, imam ih petnaestak, svi su potpuno novi a stari su desetak godina
Prilog 66385Prilog 66386Prilog 66387Prilog 66388
To sam i ja jedno vrijeme skupljao i to preko neta kupovao sa nekih sajtova za kolekcionare, moze da bude vrlo skup hobi, nazalost trebao mi je novac i sve sam ih rasprodao i batalio to sa auticima
hehe, ovaj VW touareg danas je bezobrazno skup, kosta oko 5.000dinara, modeli nekih zaista renomiranih proizvodjaca kostaju i po vise od hiljadu evra, zaista mnogo
Pogledaj samo ovaj sajt ja sam preko njega narucivao, mislim da vise i ne dostavljaju za CG
diecast model cars, model car, die cast model cars
Imam i ja dosta automobila, skupljalo se nekada:)
Prilog 66390Prilog 66391Prilog 66392
Meni su nazalost ostali samo nekiliko egzoticnih modela koji bas i nisu omiljeni medju kolekcionarima, bilo je dobrih modela, sad mi ponovo dodje da pocnem da skupljam
Prilog 66393Prilog 66394
hvala darko na sajtu, odlican sajt, imaju ogroman izbor modela, nisu jeftini, imaju renault 4, narucicu ga :)
Imam ja cetvorku.:) Burago, nije bas neki kvalitet, ali je jeftina.
Prilog 66395
Slika je malo starija, puni mi se baterija na aparatu, pa ne mogu da uslikam.
Burago je jos i dosta dobar kvalitet za to koliko kosta, Autoart po meni ima odlican odnos cijena kvalitet
Burago je bio nekada mnogo kvalitetniji dok nije bankrotirao, svi modeli su bili made in italy, sada su kinezi pokvarili kvalitet mada nisu svi modeli jednako nekvalitetno radjeni, kad se prebere ima sta dobro da se nadje, uglavnom su to oldtajmeri tipa jaguar E type, fiat topolino, alfa 6c itd.
Evo jednu da dodam
458 Italia
Prilog 66806Prilog 66807
Tehnicke olovke, uglavnom Rotring i Staedler, trenutno Graf Von Faber castell.
I ja merkam vec duze vreme jednu GVFC,nema greske sa tim olovkama,konkretno ovu
Buy Graf Von Faber-Castell Guilloche Rhodium Ballpoint Pen online at John Lewis
Meni tehnicka olovka sluzi za sve osim za popunjavanje formulara i slicno tako da sada mjerkam ovu
Palladium-coated Ecridor Retro ballpoint pen
Poz Zeljan
Meni je cudno sto ova GVFC sto je ja gledam u Beogradu kosta 100 evra kod zvanicnog zastupnika FC u Beogradu,a preko interneta 200 evra,tako da sam malo sumnjicav po tom pitanju,jedino ako je stariji model:confused:,lepa je ova sto ti hoces da kupis.
Ima li među vama nekoga ko skuplja naočare, bilo dioptrijske, bilo za sunce, ili i jedne i druge? :D Među njima ima pravih umetničkih dela, doduše, teško se išta od toga nalazi kod nas...
^ Evo je tema o naočarima: http://www.svetsatova.com/forum/f67/...l#.UaH4U0D-KUY
Volim sve sto u sebi ima mehanicki skolp.Nisam ljubitelj digitalnih stvari,jer sve sto je digitalno nema dusu vec samo napon a kad nestane napona to vise ne funkcionise.Kod mehanickih stvari u 99% slucajeva je moguca popravka,ako nemozes da nabavis deo uvek mozes da ga napravis.Interesantno mi je da vracam u zivot masinice za pecanje.