Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?
Jagos,
Opasna stvar! Najljepši SUV po meni!
Onaj švabo je strašnu stvar uradio sa Kia!
Svaka čast,srećno te služio zamijenio ga za bolji!
Momci,
Hvala puno. Moralo se uzeti malo veće- biti tata zahtijeva malo veće vozilo od moje stare Fabie.
Škripanje- neka škripi do mile volje,samo neka se ne kvari(kakvi su nam putevi i tenk bi proškripao)!
Motor je 1.4 100KS,benzin. Najjednostavniji mogući i meni je taman. Nas 4-ro u kolima, a vozim 60kmh u 6.brzini(1600 o/min) bez problema.
Ja zadovoljan,za sada.
i tebe dalibore srecno da sluzi dok ne uzmes jos bolji.ja sam zadovoljan mada sam presao tek oko 200km pa ne bi mogao da kazem nesto vise.kazem prvi utisci su odlicni prijatno sam iznenadjen.motor kod mene je 1,6 gdi 135 ks.
Jagos
Čestitke i tebi.
Sa srećom se navozao.
jagose, svaka cast! Fenomenalan SUV, nema se sta dodati. Daj malo detalja - koji motor, oprema?
Danas imamo festival KIA ;)
P.S. I ja cu se ponoviti za koji dan t.j. obezbediti lepsu polovinu i time vratiti Alfu kompletno u svoj posed :D
EDIT: Sad vidim da si dodao detalje o motoru :)
Momci, čestitke obojici :beer:
Neka vas ljute mašine dugo i lepo služe.
Hadži, Jagos , čestitke. Neka vas dobro služe.
Jagose i Dalibore cestitam, pa da vas lepo sluze! Sada je vreme i da se ponovite nekim satom uz nove četvorotockase!
jeste vreme al nece moci.osim ako nema negde neki povoljan i na odlozeno.uh.
Hvala ljudi.
jagos,
Dobar motor,pravo dobar. Takav u ceed-u troši i manje nego 1.4,a vuče pošteno bolje.
Miki,
Jeste vrijeme ali nije vakat!:lol:
Nemam ja potrebe za još kojim satom - dosta su ona 2.
Nešo,
Teško se ovo moje može nazvati ljutom mašinom(kod jagosa je druga priča),al' ' fala vi na komplimentu!
vladas,
To je kao da si i sebi kupio auto!
4 Priloženi(h) fajl(ova)
jagose i dalibore:congrats:i ja sam se danas ponovio da tako kazemo posle godinu i par dana sam opet za volanom prosli smo sve terapije lecenja rehabilitacije i ostale gluposti i seli opet na vozacevu stranu.radi se o audiju b4 ;93 god. motor 2.3 automatic to je jedino iole normalno sto sam trenutno mogao da nadjem od automatica za ne bas velike pare a nisam mogao vise da cekam.evo i neka slikaPrilog 75934Prilog 75935Prilog 75936Prilog 75937