Drugari
'Ajte da vas ne mrzi . Izađite i glasajte !:pleasantry:
Printable View
Drugari
'Ajte da vas ne mrzi . Izađite i glasajte !:pleasantry:
Ja sam zakljucao frizider jutros.
Ja dezinfikovao frižider u pola 9...
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Obavio :thumbsup:
Ja nisam tu, al sam misljenja da ce Madjari da osvoje celu Juznu Srbiju sada
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovde kod mene u Zemunu nije bilo guzve u pola 7
Porazavajuce je sto osim mene i supruge i jos dvoje troje ljudi mladjih uopste nije bilo, sve ostalo su bili penzioneri...
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
'Ajd, pa da se ponovi 96. u Beogradu, dobre žurke su bile.
Jbg, sad svuda resetke, kamere i alarmi
Obavio....
Čukarica / Bgd - nikada veća izlaznost. Prva slika ispred mene, druga iza.
Ceo dan je manje više tako. Došao u 18:10h, završio oko 19:05h.
U principu, moje mišljenje od samog početka - izbori u ovoj zemlji ne igraju nikakvu ulogu, zna se na žalost na koji način će se vlast promeniti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b30fc7d67f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...820c1783fb.jpg
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Čestitke novoj / staroj izabranoj vlasti.
Čestitke i plaćenoj opoziciji. Uhlebili su 50ak zadnjica, dali legitimitet krađi / krađama za neredne 4 godine, sačuvali su se donošenja opasnih odluka u ovim škakljivim vremenima (u slučaju pobede) , ma sve je ispalo bombonica.
Čestitke i desnici koja sa dve "partije" uđe u parlament (zavetnici , dveri), imaće po koji glasić i ekologija.
U stvari čestitke svima, svi su prezadovoljni, da je neko režirao ne bi moglo bolje da ispadne.
A ti narode pa čestitke i tebi / sebi. Ne može ni jedan dobar film bez odličnih statista da prođe.
Ovo su stvarno bili WIN-WIN izbori. Još jednom čestitke svima
Mislim da su dobili sta su hteli, a to je da izbace DJB iz Parlamenta. Samo mi nije jasno kako je Ponos toliko prikupio glasova kad demokrate nikad losije ne stoje. Al aj kako nam bude
Nemam pojma, moguće, ne menja krajnju impresiju oko izbora