nije maketa ni avion- moja igračka u službi reklame za jedno drugo mjesto na webu
Prilog 29098Prilog 29099Prilog 29100
Printable View
nije maketa ni avion- moja igračka u službi reklame za jedno drugo mjesto na webu
Prilog 29098Prilog 29099Prilog 29100
Evo i ja dodjoh sa kioska i sa br.11 i naravno HELLCAT-om.Stvarno su ga uradili extra.Nadam se da su svi dosli do svoje paklene macke.Lugeru nacekaces se za ovaj GLASHUTTE.Walter cena kod nas je 500din. Watchmag dobrodosao u ESKADRILU SVET SATOVA.
Znak za tebe:
Prilog 29108
Zaboravih na Vladu 035,izvini kolega evo i tvog znaka
Prilog 29109
Neverovatno. Posle dva dana na tafici u gradu Hellcat :thumbsup:
Prodavacica sva zbunjena kaze kako dobila 3 ( !?) komada, odmah joj uzeli dva koje redovno ostavlja poznanicima a ostali, valjda kao i ja, ni ne pitaju posto odustali od uzaludnog trcanja. Inace "redovno" dobija ona dva komada.
Kako god, F6F udje u rep F-15 na polici a sest mitraljeza nije malo, bice guzve :D
Brate Sofronije drago mi je da si se dokopao svoje paklene macke.Upravu si za pucnjavu bice ozezi-ozezi.
Zagore, vidim da nisi slikao Hellcat pa evo da ga pokazemo jer nas prate drugari kojima zanimljiva nasa prica a plase se visine :D
Evo ga : Prilog 29245 jedva sam stigao da ga uslikam jer je bio u strasnom brisanjcu iznad zgrada a jos mi dolazio iz pravca sunca. Iskusan neki delija za palicom :D
Ostadosmo duzni odgovor walteru - drugar, kod nas ovakav model kosta negde oko 4,5 eura.
Odgovorio sam juce Walteru a i Lugeru na njegovu molbu.Probacu ovih dana da slikam samo propelerce jer sam odlucio da iz kolekcije sakupim samo modele 1 i 2 svetskog rata.Drago mi je sto si uz mene pevac
Prilog 29247
Nadam se da se sofronije ne ljuti sto sam malo doradio fotku:
Prilog 29248
TNX tiho
sada je brisanjac za sve pare ...
Za sve clanove eskadrile i one koje vole avione,preporucujem ovaj film Prilog 29457