Re: BORBENI AVIONI-kolekcija
Kupio sam ga i ja jutros i modeli su sve bolji i bolji.
Na drugom forumu sam procitao neke insajderske informacije iz Global Press-a da su otkupili prava i za Borbene avione i za Letece tvrdjave i da su ih spojili u jednu kolekciju i da ce za sada sigurno imati preko 90 modela.
Gde cu sve to da smestim, ja nisam pametan.
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
vlada035 kaže:
Kupio sam ga i ja jutros i modeli su sve bolji i bolji.
Na drugom forumu sam procitao neke insajderske informacije iz Global Press-a da su otkupili prava i za Borbene avione i za Letece tvrdjave i da su ih spojili u jednu kolekciju i da ce za sada sigurno imati preko 90 modela.
Gde cu sve to da smestim, ja nisam pametan.
E moj zemljace ja vec imam problem sa smestajem iako sakupljam modele iz ww1 i ww2.
zagore, oooo zagoreeee, gde si ?
may day may day may day
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo me brate pevaj Prilog 53003
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Juce izasao br.25 Prilog 55781 Prilog 55782 Eskadrila sve brojnija a pista sve manja jao muke :banghead:
I ja imam par modela nikako da ih uslikam:blushing:
Ovi iz Global Pressa nemaju milosti, samo izbacuju nove kolekcije-pored Borbenih aviona i Vojnih masina poceli su sa Taxi vozilima, Lokomotivama sveta, Vatrogasnim kamionima a krecu sa Policijskim vozilima.
Kupio sam prvi model Lokomotiva, ali me se ne svidjaju, premali su modeli, ne planiram dalju kupovinu.
Taxi vozila planiram samo poneki model, juce sam kupio model br. 2, legendarnu Ajkulu...Prvi model je zuti Pezejac :D
Jedva cekam zelenu Bubu...
Znam da su Poljaci pored ovih kolekcija, objavili i Helikoptere i Gradjevinske masine, verovatno ce i nasi da krenu sa njima.
O batice i ti si sa nama.Kakva eskadrila Sofronije,Vlada 035,Luger,Gygy-T9,Serb,moja malenkost......Ne daj boze da nam neko da prave avione