Re: Vostok Europe K3 2432
Bio sam danas u jednoj od prodavnica ovlašćenog dilera,i tamo mi je između ostalog menadžer rekao da su skoro okončani pregovori o distibuciji Šturmanski i Aviator satova,tak oda ako se sve završi kako treba do početka Marta će se naću u prodavnicama:thumbsup:
Da li je to Poklon dućan ili neka druga firma?
Naravno, ovo su veoma lepe vesti :congrats:
Da, u Knez Mihajlovoj,rekoh,možda nije poželjno da pominjem frmu.Iskoristio sam priliku da probam neke modele,jedan K3 i impresionirala me je veličina i robusnost,mada ja nemam ruku za toliki sat.Hteo sam pravno da vam kažem da uradim mini reviju da ih pažljvo pogledam i uslikam,pa ovde opišem ali me je menadžer kad je video Burana na mojoj ruci "udavio" pričom o mehanizmima i servsiu istih:),i tako smo pričali jedno 20 min,pa sam morao da požurim kući
Hvala na odgovoru. Što se tiče veličine sata, i ja sam tako mislio, ali sam promenio mišljenje na okupljanjima forumaša. Probao sam nekoliko satova koji su veći od 42mm u prečniku, i mogu ti reći da je sve stvar ličnog utiska. Najbolje je da ostaviš sat na ruci, sačekaš jedan minut i vidiš kako ti stoji. Ukoliko možeš da pozajmiš neki veći sat na nekoliko dana, možeš da vidiš kako ti stoji u različitim prilikama ili odevnim kombinacijama. I moj obim zgloba jeste nešto manji, ali kada sam probao nekoliko robusnijih satova, potpuno sam promenio stav.
MOGUĆE JEEEEEE!!!! Aj lajjjjk! :) Hvala puno na savetu!
Citat:
Giga kaže:
Sat je lep i u zdravlje da ga nosis.
Promena datuma kod modela GAZ se ubrzava kada se prvo vrti u smeru kazaljke, pa posle promene datuma se vraca do 9-8, pa opet do 12.Ne znam da li ovo moze da se smatra brzim podesavanjem datuma, da li je to moguce na K3?
Bravo,vr.lep Rus:thumbup: Ja ih imam poprilicno,a sta cu kad sam rusofil-samo tako.I mogu vam reci da uopste ne zaostaju za svajcarcima ali jbga cim pomenes imena:raketa.poljot...itd,odma se svi mrste ko da si pomenuo neku gadost.A sta ce te puno je neukih ljudi!
Putin, možeš li da postaviš nekoliko fotki svojih satova? Imamo podforum posvećen galerijama članova, a rečenica u kojoj kažeš da ih imaš mnogo mi nagoveštava da tu ima i mnogo lepih primeraka.
Citat:
DrAgod kaže:
Vostok Europe K3
Narukvica/kaiš: čelik S316, pun materijal, sa sigurnosnim preklopom
Što se samog sata stiče se utisak da je veoma robustan i kvalitetne izrade. Narukvica je od punog čelika, precizno urađena i sastavljena. Odaje utisak da bi pre otpala ruka nego narukvica(pravi ruski stil).
Veoma mi je drago da je još neko poželeo i kupio ovog lepotana. Nisam odmah primetio ovaj post inače bih moja pitanja postavio direktno tebi.
Dakle potreban mi je jak i robustan sat - primetio sam na nekim forumima sumnje u kvalitet mineralnog stakla na njemu! šta misliš o tome? Taokđe kako ti izgleda narukvica u poređenju sa standardnim SEIKO narukvicama?
Veliki pozdrav
Pozdrav,prvo za Druga Nesu:),vr.rado ali sam malo...vise neuk kada su ova elektronska sokocala u pitanju (zato i nemam niti jedan kvarcni sat u kolekciji:nono:). Ali ako nije problem,dajte mi instrukcije u kratkim crtama(slikacu telefonom),pa da probam.A za Druga popovca76,i ovde pomenuti Vostok ali i noviji Wostok europa su OOODLICNI robusni,izdrzljivi,pouzdani,kvalitetni a pristupacni.A brazetle su odlicne.Mozda,ali kazem..mozda su za nijansu, sto se tice finisa,slabije od npr.seiko mada...mozda i ne.Veliki pozdrav Drugovima:laugh: