Re: Test na komandirskom satu - ekstremni uslovi
@ Hvala:)
@Bajker nisam primetio neka odstupanja:)
@Baki hahahah znao sam da ce dusa da te boli , veruj mi da sam se tebe odmah setio:)
@ Neso Vladane Ne brinite sledeci put na vidjanje nosim kiselinu da vidimo da li ce to izdrzati npr Damsko:lol:
Inace ideja je potekla , bas zbog nekih testova i rasprava na forumima, u kojima kazu da komandirski moze da izdrzi gazenje tenkom, a posto tenk nemam odlucio sam se za blazu varijantu:) Sta cu kad verujem u ruse:) Mislim da vise necu da eksperimentisem:)
Serb odlicno,ovo sto si uradio zasluzuje medalju za hrabrost.Slazem se sa drustvom da si potencijalna opasnost za satove. Pozdrav i SRECNO prilikom sledeceg testa.
Citat:
Zagor kaže:
Serb odlicno,ovo sto si uradio zasluzuje medalju za hrabrost.Slazem se sa drustvom da si potencijalna opasnost za satove. Pozdrav i SRECNO prilikom sledeceg testa.
Hvala , nema vise testiranja:)
Kako nema vise testova?!?! A malcice da ga skuvas? Ne previse, na jedno 80 stepeni :D
Citat:
anbeast kaže:
Kako nema vise testova?!?! A malcice da ga skuvas? Ne previse, na jedno 80 stepeni :D
Samo mi ti daj ideje , mislim da mi je za to bolja amfibija:lol:
...ko god od vas planira da skuva sat, ja dolazim i ne pozvan na ručak !:D
Dobra ideja za kuvanje,mogao bi da nam skuvas jednu SAT CORBU :yes4:
AHhahahhaa Amfibija je rodjena za to:) Nego se plasim za bakijevo zdravlje:)
Samo ti skuvaj burazeru ne brini pojesce se
Evo jednog klipa o testu:) Mislim da vam je test poznat :) Ovaj klip je radio moj brat , bice ih jos, ali ne tako ekstremni i sa drugim satovima:) Ovo je njegov mali poklon vama:)
https://www.youtube.com/watch?v=VUcH...amp;playnext=1