Re: Steinhart OCEAN BLACK DLC
Sedam meseci kasnije...
Sada mogu da izensem i neke zamerke. Poceo je da kasni oko 5 sekundi dnevno(za sada 7 max i 4 min), znam da ovo nije lose ali sa pocetne jedne deluje mi kao veliki skok. Na narukvici su se pojavila ostecenja na ivicama karika, jedna spoljna i tri tacke na delovima koji se dodiruju. Na jednom delu kopce su nastale ogrebotine, od izlaska iz bazena. Samo kuciste sata je i dalje perfektno. Razocaran sam kvalitetom premaza narukvice,
Gigo,ako te ne mrzi,postavi slike sadašnjeg stanja sata i narukvice. Baš me zanima kako se PVD premaz ponaša u eksploataciji.
Da, nije lose da postavis slike. Ucinilo mi se da si preostar. Prvo ovo odstupanje je i dalje sasvim ok, to je skoro u granicama c.o.c.s. a sto se tice ogrebotina prilikom izlaska iz bazena to je i ocekivano. E jedino im se cini da imas pravo da je narukvica lose uradjena, jer se i meni cini da taj premaz nece biti bas dugotrajan, odnosno da ce vremenom stradati. Mada je ovo prilicno brzo, moram priznati.
Slike ću postaviti danas, sutra, mada nisam siguran koliko će se videti zbog refleksije.
Iskreno meni se čini da je samo kućište sata DLC a da je na narukvici neki drugi premaz.
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Ha.Jes' malo bezveze ovo sa narukvicom.Deluje kao da je farbana.
Voleo bih da se javi još neko ko ima sat i narukvicu sa ovakvim premazom pa da iznese svoja iskustva.
Ja imam Fossil-a sa ovim premazom 8-9 meseci i imam jednu jedva primetnu crticu na kopči... Inače i ja sam bio skeptičan kad sam ga uzimao da će se brzo izgrebati, a uzeo sam ga baš zato što je sav crn, a čeličan... :D
Lep sat, korektna cena, čestitke.
lep sat nema sta samo sto ja isto volim crnu boju ali ovo sto sam video je tacno ono sto sam slutio da ce biti sa premazanim satom pre ili kasnije.