Re: Seiko skz327J stargate vs Orient M force
Odličan tekst sa sjajnim poredjenjem, i kao i uvek savršene fotke, svaka čast! :congrats:
Gledam oba sata i svaki je lep na svoj način, ali bih ipak morao da dam prednost Seiku, zaista je... :drool:
Podržavan Jagosev savet :D
Citat:
jagos kaže:
ko god se dvoumi koji od ova dva ja bi mu preporucio da nabavi oba.jedino tako nece pogresiti pri izboru.
Što se tiče težine satova dok sam bio mladji nisu mi smetali teški satovi, ali sada uživam noseći što lakše satove. Tu je naravno potpuni šampion u pero lakoj kategoriji => G-Shock! ;)
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ja sam svoj Stargate nabavio u poslednjem casu,tacnije van granice s obzirom da ga kod nas u Vitanovu nije bilo.U pitanju je Japanska verzija STG3 sa upecatljivim detaljem koji se odnosi na crvenu kazaljku za minute.Pozdrav od Stargate-a ,Radnog prava i moje malenkosti u kombinaciji...:D Prilog 79023
Super tekst. Model je J, mene zanikma kako znas da je to ona verzija za Japan tj JDM verija?
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
bezbi kaže:
Super tekst. Model je J, mene zanikma kako znas da je to ona verzija za Japan tj JDM verija?
Pa nikako sa sigurnoscu ne mogu da znam da je JDM verzija.Tacnije,cini mi se,a ispravi me ako gresim,da su samo Alpinist odnosno oni koji pocinju sa SARB u nazivu namenjeni njihovom trzisu,dok ostali mogu da budu prozivedeni u japanu ali su namenjeni izvozu.Sto se mene tice,ovo Made in Japan je dovoljno mada moj Korejski SRP037 ni malo ne zaostaje u odnosu na Japanski SKZ325,tako da ne verujem da tu postoji neka bitna razlika u kvalitetu jer ipak je to Seiko...:D
Prilog 79057Prilog 79058Prilog 79059