Re: Seiko SARB059 Alpinist
Čestitke na opisu i slikama.
:congrats:
Citat:
Na brojčaniku sa strane su ispisane i oznake za signalizaciju opasnosti:
Verujem da ovo nema neku praktičnu primenu,ali imaš li ideju šta je fabrika zamislila da im je svrha?
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Hvala! Ideja je da ako se neko nađe u opasnosti itd. da može da signalizira stanje spasilačkim avionima.
Prilog 17040
FM 31-70 Appendix B
Mislim da Seiko Landmasteri to imaju na zadnjem poklopcu.
Sat je prelep, kao i slike. Jako lep detalj su i ovi natpisi na prstenu oko brojčanika.
Bas bas lep sat i super fotke i opis.
sviđaju mi se oznake za signalizaciju,daju mu poseban šmek,sat deluje moćno
odlicne fotografije, odlicna zapazanja, a za sat imam samo jednu rec...savrsenstvo :adore: Iako ne donosi nista inovativno, ili nesto sto vec nije vidjeno, mene ovaj sat odusevljava... U zdravlju ga nosio
Citat:
tiha kaže:
Iluminacije je solidna mada intenzitet nije na nivou ronilačkih satova kao npr. Monster. Inače traje čitavu noć bez problema.
Noću spavaj, Tihomire, pusti luminaciju. ;) Perfektan sat, a i referat. Meni malo smetaju ti veliki markeri u obliku trapeza, to je izgleda sad u modi. Ali mu je bazel sjajan, uklopili su ga za 10+.
tiho, sta jos reci - objektivan prikaz, odlicne fotografije, odlican sat!
Hvala! :)
Odlican prikaz sata.
Meni je paznju privukao brojcanik. Nisam znao da se boja menja sve do zelene, to me podseca na veoma mi dragog sarb-a 017, alpinistu zelembaca.
Tiho, čestitke na lepom satu, lepom prikazu i fotografijama i pre svega na trudu i volji. U zdravlju ga nosio ! Interesantni su mi podaci-skraćenice na tom unutrašnjem prstenu.
これらの写真を見て、この美しい説 を、私はそれを購入する方法につい 質問リクエストを座って、低音がと て も美しいです...そして、これの説明 イラストを提供する、しかしそれは だのイメージだけど、いい時計と健 康の各キャストのアルピニストの良 説明で はありません着用する tiha
gledajuci ove slike i ovaj prelepi opis, sam sat trazi da se pita kako da ga kupim i bas je prelep...zato i sluze opisi i slike ove,ma da to nije samo slika vec lep sat i lep opis svaka cast Alpinisto u zdravlje da ga nosis
Hvala za komentare! :dance3:
Odličan sat,a i opis!
Jedan od njihovih najljepših satova srednje klase!
Sat je super! Ne znam zasto, ali na prvi pogled mi je licio na neki Rolex :)
Ako nije tajna koliko te je izasao sat?
Oko 440 € i nesto preko 12000 carine i PDV-a.
Čestitao sam ti onomad, još kad si dobio sat, al ću još jednom! Svaka čast! Definitivno jedan od najlepših satova srednje klase, prelep bazel i još lepši cifarnik! Ako nije problem, daj bar jednu fotku sata na ruci, al malo izdalje:)
Odlican prikaz i naravno prelep sat...! :thumbsup:
Sa malim zakasnjenjem cestitke na odlicnom opisu, i jos boljem prikazu. Ne znam kako ali mi je promako ovaj Alpinist. Nadam se da su utisci jos bolji kako vreme tece!
Hvala! Utisci su dobri iako trenutno vise nosim Sumo.
Ja tek sad vidim temu. Sat je:adore: Nego neka ideja se mota po glavi... Posto deli kuciste sa 007, trebalo bi onda da se 6R15 moze ubaciti umesto 7S26 u 007? :D To bi bio projekat... Staviti novi mehanizam, safirno staklo, potpisanu krunicu i narukvicu sa punim linkovima... :w00t:
Rus hvala za linkove. Higuchi je najpovoljniji. jos par dana cu njuskati i traziti. Ne znam da li sat moze da se kupi u nekim freeshop-ovima. Drug mi dolazi krajem meseca iz Australije i vec sam mu poslao model da pogleda. Ako ne bude nista od toga verovatno cu ga naruciti. Mnogo ima "ako" :). U svakom slucaju pohvalicu se koji god da kupim
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Ovaj post bi mogao da ima podnaslov Seiko SARB061 Alpinist.
Nema potrebe da otvaram novu temu jer je tiha već sve rekao o ovom satu. Ja ću samo dodati nekoliko fotografija verzije Alpinista sa crnim brojčanikom i bezelom. Još jedna razlika je što 061 dolazi sa kožnim seikovim kaišem. Mogu vam reći da se tu Seiko nije baš proslavio. Mislim da sat ove klase zaslužuje malo lepši, ili da kažem kaiš kome je posvećeno malo više pažnje. Ovaj deluje nekako jeftino, mada, moram priznati da je izuzetno udoban. E sad, što se tiče kvaliteta kaiša o tome dok prodje malo vremena .
Prilog 70714Prilog 70715Prilog 70716Prilog 70717Prilog 70718Prilog 70719
Za kraj jedna zajednička fotografija Sporka, Alpinista I Bell-Matica
Prilog 70720
^Mozda bi resenje bilo da se stavi kais od limited verzije SARB063? Naravno, ako moze da se nabavi za neku normalnu cifru.
posle desetak dana da napisem neki utisak o navedenom satu.Necu pricati o dimenzijama mehanizmu karkteristikama i ostalom jer to sigurno ne bih mogao uraditi dobro posle recenzije kolege tihe.
Sat je kod mene kao sto rekoh 10-ak dana i veoma je nosiv prosto se lepi za ruku nije ni tezak ni lak sto mi vise stoji na ruci sve vise mi se svidja pogotovo kad cifer presijava od crne do zelene.Iluminacija je dosta dobra noc pretera bez problema usta sam se par puta uverio,preglednos danju kao i nocu je odlicna.Odstupanje nisam merio tacno ali za ovo vreme koliko je kod mene je odstupio u minus neki otprilike cirka 2-3min.toliko od mene hvala na citanju.
Bas lepo kolega :congrats:....upravo tako sta nam i treba na forumu...da se vise kolega ukljuci i napise nesto o svojim satovima.......zapazanja, pohvale a i kritike svog ljubimca....