Fortis pilot professional day/date

Mister No

New member
Reaction score
15
Moj novi ljubimac
Verujem da je svima manje više poznat ovaj sat, no nije na odmet da ga i ja malo pomenem i usput kojom slikom dočaram njegovu lepotu.
Reč je o fortisu koji nosi automatik etu 2836-2 sa 25 rubina. Kućište mu je od brušenog čelika, prečnika 40mm sa safirnim staklom. Krunica je poveća, ušrafljujuća, sa fortisovim logom i čini mi se rizikuje da nehotice bude zakačena o nešto što ne treba, mada se to meni nije desilo za ovih mesečak dana koliko ga nosim, a imao sam prilike!
Što neko reče duboko se može ronjati sa njim, čak do 200m!
Cifarnik, čini mi se ne može biti pregledniji. Kazaljke bele su premazane superluminovom i prijatno, ali ne preterano dugo, luminisciraju u tami.
Kožna narukvica je odlično odrađena i doprinosi savršenoj udobnosti sata na ruci.
Ne znam koja klasa ete je u njemu, ali moje praćenje tačnosti za 40 dana kaže da sat u proseku brza 4,6 s dnevno, s tim da je noću kombinovano ostavljan, na ledjima, bočno i uspravno. Za mene je to vrlo dobar rezultat.
Sve u svemu neupadljiv sat koji onome ko ga nosi daje dobar osećaj svaki put kada pogledate u njega!P4290009.jpg

Attachments

• P5010010.jpg
    P5010010.jpg
    76.2 KB · Views: 468
  • P5030023.jpg
    P5030023.jpg
    30.6 KB · Views: 281
  • P5040008.jpg
    P5040008.jpg
    169.9 KB · Views: 427
  • P5040015.jpg
    P5040015.jpg
    75.6 KB · Views: 292
Svaka čast na satu, odličan izbor... Elabore završna obrada u njemu...

Odlična kupovina, sve čestitke. Ja se nešto odupirem ali ne znam koliko ću još moći jednom sličnom.

odlican izbor! hvala za prikaz i slobodno okaci jos koju fotku ako imas vremena!

@Giga - ne cudi me sto te "lomi", zaista je tesko odoleti diskretnom sarmu ovog sata. :)

čestitam,sat je :top:.inače jedan od onih koje često gledam(nazalost samo preko neta),jednostavan a upečatljiv(ima mojo što bi rekli za dobru gitaru).pozdrav

Hvala svima na čestitkama!
@Giga - Namaš razloga da se odupireš. Tek ćeš noseći ovaj sat videti koliko je "moćan". Pride, cena u Bgu je poprilično korektna, a ni to nije zanemariv faktor.
pozdrav

Ja se lomim izmedju B42 pilot i Spacematic-a, zeza me skolarina jos mesec dana, mada,....uh mozda ipak padne ovih dana.
Bankrotiracu al nek ide zivot :)

Mister no - fortis je super. Posebno na toj fortisovoj kozi, uvek su mi se dopadale njihove kozne narukvice. Cini mi se da je kod tebe njihov standardni (tanji) model, a imaju u ponudi i postvaljeni (deblji). Posle mesec dana, koliko je sat kod tebe, kako se koza ponasa ?

@d1d - za mesec dana nošenja svakodnevno po minimum 10sati koža se stvarno odlično ponaša. Nije promenila boju ni sa jedne strane, a takodje nema ni neprijatan miris, kao što se zna desiti sa pojedinim kožnim kaiševima.

Back