Re: Omega "zaribala" u Londonu :)
Citat:
Marko 5 kaže:
E ako ti je to blokiralo mozak... Pio sam tu vojvodjansku medovacu,17% alkohola kao sokic...;)
Sokić po sokić i na kraju bude zlo! :)
Citat:
tolarbo kaže:
Cuti bolje mozak da ti blokira, neko sat.. hocu reci Omega :)
Ne znam za Omegu ili Rolex, ali Seiko ne blokira. Seiko satovi su Cunami-proof! :laugh:
E molim te ne stavljaj neunistivi Rolex i fragile Omegu u isti kos,to ne moze nikako...
Ma dajte bre ljudi, nemojte da se svađate oko ovakvih gluposti. :)
Činjenica jeste da je sat zaribao posle nepuna 24 sata i da tako nešto kompanija kao što je Omega ne bi smela sebi da dozvoli ali opet, realno gledajući ovo je moglo da se dogodi svakom proizvođaču pa i Rolexu i Seiku! Zato, just chill i mojne se svađate i vređate! :)
Citat:
dragon kaže:
Ma dajte bre ljudi, nemojte da se svađate oko ovakvih gluposti. :)
Činjenica jeste da je sat zaribao posle nepuna 24 sata i da tako nešto kompanija kao što je Omega ne bi smela sebi da dozvoli ali opet, realno gledajući ovo je moglo da se dogodi svakom proizvođaču pa i Rolexu i Seiku! Zato, just chill i mojne se svađate i vređate! :)
U pravu je dragon, može svakom da se dogodi i rolex-u i Seiku, al ne bi moglo Casiu.
Casio bi za iste pare postavio deset istih satova. Čista pobeda redundansom. :cool:
da li mogu da znam zasto su mi obrisani neki postovi u ovoj temi? (i jos nekih korisnika) nije problem, ali me cisto zanima sto?
bilo je svasta :)))
cuti bolje
Citat:
milan zmaj kaže:
bilo je svasta :)))
cuti bolje
haha da znas, ali zato imamo marka kao potparola
bilo je sprdnje, nista sto mora da se brise ako mene pitas
Citat:
crane kaže:
da li mogu da znam zasto su mi obrisani neki postovi u ovoj temi? (i jos nekih korisnika) nije problem, ali me cisto zanima sto?
@crane - i tvoje i druge poruke koje su obrisane su sadrzale uvredljiv ton i isle su suvise i van teme i prelazile u "flaming". Nije nam zelja da gusimo slobodu govora niti da uticemo na konstruktivnu raspravu, ali nema mesta izazivanju i vredjanju, a ovo jeste "zapaljiva" tema. Zato molim za malo opreza ;).
Jos jednom vas molim da budete pazljiviji u izrazavanju i da ne prozivate druge clanove!
Citat:
vladas kaže:
@crane - i tvoje i druge poruke koje su obrisane su sadrzale uvredljiv ton i isle su suvise i van teme i prelazile u "flaming". Nije nam zelja da gusimo slobodu govora niti da uticemo na konstruktivnu raspravu, ali nema mesta izazivanju i vredjanju, a ovo jeste "zapaljiva" tema. Zato molim za malo opreza ;).
Jos jednom vas molim da budete pazljiviji u izrazavanju i da ne prozivate druge clanove!
ok, nema problema.
samo da napomenem da (sa moje strane) nije bilo nikakvog vredjanjanja, izazivanja ili prozivanja drugih clanova vec iskljucivo sala.
cak sam i temu postavio vise kao interesantnu vest, a ne kao nesto mnogo ozbiljno, pa smo u tom duhu i krenuli u pricu...
u redu, pazicemo ubuduce, hvala na odgovoru.
pozdrav
....
ali onda opet valjda on zna....
YouTube - ‪Omega‬‏