Malbasic company zvanicni agent Omega satova
Postali su i zvanicni agent koliko sam mogao da primetim na zvanicnom sajtu Omege. To je verovatno od skoro, a Identico vise nije, od sredine ove godine. Tako da nam je sada najblizi zvanicni distributer Malbasic i Dicta u Zagrebu i Rijeci. Ja im iskreno cestitam :) ali sto znaci da ce morati i Omegine cene u potpunosti da ispostuju,nazalost,:( recimo Omega preporucuje 3570.50.00 prodajna cena 3900chf ili oko 3000e sto je preskupo. Pozz
http://www.omegawatches.com/stores/m...s?store=171737
Re: Malbasic company zvanicni agent Omega satova
Pa dobro,ti si imao srece u svakom slucaju. Ja sam o Malbasicu samo lepe stvari cuo od par ljudi,izmedju ostalih i od tebe tako da su verovatno i zasluzili da budu na spisku agenata.
Pa dobro, jeste, mozda i nisu te cene kod njih sada, mada mi iskustvo govori da jesu, ali opet, nikad se ne zna.
identico je na listi ovlascenih dilera. dve radnje su na listi
Jeste, Identico je na listi ovlašćenih dilera, ponovo. :)
Međutim, nije ih bilo jedno vreme.
Svaka čast za Malbašića!
Red je došao na Omegu,pošto su već zastupnici za Breitling,IWC,Chopard,Baume&Mercier,AP,Raymond Weil,Longines,Rado i Cartier!
Ostao im je još JLC,sa njihove liste(možda bude u skorije vrijeme)!
Da, jeste i Identico sada opet, ja se izvinjavam za pogresnu informaciju. Pa nista cestitke i njima na reizboru:)
u republici Hrvatskoj na žalost nije Dicta iz Rijeke, već Slovenska Krona koja je pružila papke i sada "porobljava" sve bivše republike SFRJ. ima Krona (slo, hr, srb, bih)
prema tvornicama nastupaju sa količinama, koje mali distributeri ne mogu iz poštovati i tako da postaju regionalni igrači i diktiraju uvijete i cijene.
što nama kupcima to donosi, sam Bog zna, ali iskustvo mi govori ništa dobro.