-
Emisija Globalno Sijelo HRT
U zadnje vrijeme malo sam manje po forumu iako stalno mislim o tome koja će nova tema bit napisana a ima ih nekoliko sočnih iako i onu o Američkim satovima nisam još završio do kraja na što se ispričavam.
Vijest je ta da sam ovu subotu imao snimanje svoje kolekcije za emisiju na HRT-u Globalno Sijelo.Termin emisije budem objavio čim saznam točno kad će biti.Nadam se da ćete uživati na pogledu na satove iz kolekcije vjerujem da će ih bit lijepo vidjet.Oni koji ne budu mogli gledat emisiju moći će je vidjet na HRT-ovoj stranici nakon nekog vremena.
Spomenuo sam u reportaži i portale na kojima sam sudionik,ujedno naglasio da mi je cilj pomoći svima koliko mogu.
-
re: Emisija Globalno Sijelo HRT
Bravo Pero! Lepe vesti! Svakako da se tvoja kolekcija treba prikazati i kako god se ljudima treba skrenuti pažnja na te male spravice koje mi svi ovde volimo - satove... :)
Pozz!
-
Re: Emisija Globalno Sijelo HRT
Pa,dobro Petre-šalji autogram dok još hoćeš da se družiš sa nama smrtnicima.:)
-
Svaka cast.:thumbup:
Obavezno javi terimin emitovanja.
-
Pero sve cestitke! Nadam se da se kolekcija jos uvecala :)
-
-
Hvala vam svima na potpori,ovo sve i radim radi vas kolega i svojih najbližih koji su stalno tu uz mene kao podrška.Pokazao sam i ostale stvari koje su se tokom vremena nakupile i na kojima se isto ponosim.
Što se tiče mene ovo me nikako nije umislilo,dapače još sam voljniji pomagat svima koliko mogu i znadem.Žao mi je što nemam dovoljno vremena da nastavim pisat o temama koje već čekaju samo da ih napišem,al vjerujte budu uskoro napisane čim uhvatim malo više vremena slobodnog.I samo da znadete većina tema s mnoštvom slika koje sam objavio tu na forumu nisam nigdje drugdje,mislim da i to dovoljno govori koliko mi je stalo do vašeg i našeg foruma.
-
Sta bi sa emisijom? Jesam li je propustio?!
-
Citat:
zma kaže:
Sta bi sa emisijom? Jesam li je propustio?!
Ništa još nitko nije propustio,još ni ja ne znam točan termin.
Oni koji propuste emisiju nek se ne brinu moći će je vidjet na internet stranici HRT-a.
-
Eh, i ja pomislih da sam je propustila kada sam videla da je ova tema opet aktivirana.
Pero javi obavezno termin ili ćemo morati da je naknadno tražimo na netu...
Pozz!
-
Pozdrav svima!
Danas je na HRT1 bila moja desetominutna reportaža o satovima i ostalim hobijima.
Bude repriza večeras na HRT4 u 20.05 i tko nema taj program može pogledat preko interneta na stranici HRT-a
HRT: HRT prikazuje
Emisiju bude moguće pogledat i retroaktivno!
-
Pero svaka čast! Baš mi je drago!
Ako bude postojao direktni LINK ka toj emisiji obavezno ga ovde postavi.
Ja bih baš volela da ga pogledam.
Pozz!
-
Link za pogledat reportažu!
KOLEKCIONAR PERO RADIĆ
-
Odgledao, svaka cast, zaista prelepa kolekcija.:thumbup:
Helvetia je zaista posebna. Nisam znao da imas Slavu 5498, nisi je predstavljao do sada, ili je meni promaklo.:)
-
Nisam je predstavio al ona je u udarnoj postavi kolekcije,malo zapostavljena jer nije u kutijama s ostalim satovima već u svojoj originalnoj.
Helvetija je svoja priča imam dvije i ne mislim stati na tome,jednostavno prekrasne su,još na pravom remenu i u dobrom stanju!
Hvala svima koji ste pogledali ovu reportažu,sad vidite koliko volim satove,zato sam uvijek tu na forumu dostupan svima ako treba pomoći,vaša nagrada je kad pohvalite moj trud.
-
Odgledao. Kao neko ko voli vojne satove, starovremenske i mehaničke satove samo mogu reći-čestitam Pero. Lepa i vredna kolekcija. Šteta što nisi imao više vremena da je predstaviš.
-
Citat:
fotopetar kaže:
Respekt!!!
-
-
Svaka cast na satovima, jedna kratka ali vredna paznje i postovanja prezentacija. Primecuje se jedna skromnost, a koja se ogleda u nacinu na koji si predstavio neke od svojih satova.
U mojoj knjizi je to vrlina.
Pozz
-
-
Pogledao sam reportažu sa malim zakašnjenjem i veoma mi je drago što poznajem jednog takvog kolekcionara, pa makar to bilo i ovako virtuelno, da ne kažem elektronski.
Bravo Pero i neka ti kolekcija naraste :beer:
-
Petre
Svaka čast!
Drago mi je što smo u prilici da uživamo u plodovima tvog hobija (a ne osnovnog posla :D)
-
-
Hvala vam još jednom svima na lijepim riječima!
Veseli me što je ova reportaža pogledana mnogo puta od strane ljubitelja satova. Pošto sam na mnogim stranim forumima i s njima sam podijelio reportažu i mnogo ih je oduševljeno,iako moram priznat da je reportaža mogla trajat i koju minutu duže.
Stvar koja me najviše veseli uz moje satove su kolege forumaši koji su svojim lijepim komentarima uveselili ovaj kišni dan. A svakodnevna veselja priušte mi mnogi od vas kad mi zahvale poslije moje pomoći s procijenom sata.
Pošto moja kolekcija stalno trpi pozitivne promjene, već danas ona nije ista ko na ovoj reportaži (već bi se usudio reći bolja) a s time imam prostora da u skoroj budućnosti opet predstavim jednim malim kućnim videom stanje u kolekciji.
:thumbsup:
-
Bravo Pero kolekcija ti je super,vidi se ljubav prema satovima.Cestitke
-
Pero, konačno i ja na tenane odgledah video reportažu. Na sve prikazano, mogu samo reći, svaka čast! Odlična i pozamašna kolekcija. Neka se ona, a i znanje o satovima, u narednom periodu samo povećava.
Pozz!
-
Evo i ja sada odgledah reportažu, zaista svaka čast i svako poštovanje za kolekciju i za celokupnu priču koju si podelio sa gledaocima. :thumbsup:
-
-
Svaka cast,krivo mi je samo sto reportaza ne traje duze :congrats:.