Re: Certina DS PH200M - plava
Bio jutros do Bomar-a. Definitivno piše TWENTY FIVE i pored je broj koji liči na 25. Nažalost nisam uspeo da slikam. Ne vidi se cela reč FIVE ali ze vidi dovoljno da se ne pomeša da THREE.
I izgleda malo manje na ruci od DS action. Mislim da je bezel širi a cifer manji.
Plava boja cifera je malo tamnija nego na slikama ali je to možda i do osvetljenja u radnji. Po meni - prelep sat.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Citat:
eee kaže:
Bio jutros do Bomar-a. Definitivno piše TWENTY FIVE i pored je broj koji liči na 25. Nažalost nisam uspeo da slikam. Ne vidi se cela reč FIVE ali ze vidi dovoljno da se ne pomeša da THREE.
I izgleda malo manje na ruci od DS action. Mislim da je bezel širi a cifer manji.
Plava boja cifera je malo tamnija nego na slikama ali je to možda i do osvetljenja u radnji. Po meni - prelep sat.
Eto, sve sam tačno rekao! :D
Šteta što je toliko skuplji od stare... Mislite li da će držati takvu cenu (jer ipak je veliki napredak u kvalitetu u odnosu na staru) ili moze pasti koju devizu kada prestane biti hot model?
U radnji neće pasti ali po oglasima mislim da će se naći za malo manje para. Nema baš puno ljudi kojima je bitno da je model reizdanje kultnog modela :).
Čak mi se čini da je ova cena u radnji (oko 750e) jedna od nižih poredeći sa drugim, stranim, predstavništvima. Ne oglasi, ne siva zona prodavci, baš AD.
Konkretno za Certinu, primetio sam da je Bomar jedan od najpovoljnijih igde. Stara ph 200 ako nije bila među najjeftinijima u Evropi.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Meni je lepši prethodni model. Gledao sam ih pre neki dan, i definitvno lepše izgleda (za moj ukus) prethodni model. Šteta samo što nema safirno staklo, tako da ću ga najverovatnije preskočiti, a ovaj novi mi je skup i ne privlači me izgledom.
To je ok cena za taj sat. To danas ne moze manje, pogotovo ako je mehanizam 25j. A ne kontam, u cemi se razlikuje sa starim? Jel korona samo?
Ima i safirno staklo, stara nema
Citat:
aleksandar88 kaže:
Konkretno za Certinu, primetio sam da je Bomar jedan od najpovoljnijih igde. Stara ph 200 ako nije bila među najjeftinijima u Evropi.
Nazalost Bomar nema istu politiku i za Longines.
Bio sam pre par dana i raspitivao se za https://www.longines.com/en-gb/watch...-l2-919-4-92-0 - ~232000 din sto je MSRP cena.
Kapiram da bi spustili koji % no i dalje je poprilicno skuplje nego kupiti napolju.
https://www.google.com/amp/s/www.pro...-ph500m/%3famp
Ovde kazu da ih pokrece 80.611. 80mi nije jasno, ali 611 bi trebala biti oznaka za 25j. Ako je tako- svaka cast!
Citat:
Zorg kaže:
Bomar ti je 20% skuplji od Jokića za Longines. Plus imaju manju marginu popusta jer nisu direktni uvoznik.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka