BPM podigao cene FORTIS satova...
Pre neki dan video sam u BPM prodavnici na Bulevaru da su promenili cene FORTIS satova.
Kako smo, kako kazu, imali skoro najnize cene FORTIS satova u evropi, odlucili su da podignu cene u proseku od 20% do 40%! Azurirane su i cene na sajtu. Ko je planirao da kupi FORTIS, trebace da odvoji ne bezznacajno vecu sumu novca...
Re: BPM podigao cene FORTIS satova...
To sam najavljivao još u Februaru. Znao sam da će doći do toga, koji su modeli dostigli 40%?
Biće ih Commy još, ne brinem se ja za njih, vidiš krenuli su da daju satove i na rate!:happy:
http://www.bpmwatches.co.rs/product.php?cid=54&pid=311
Evo na primer ovaj FLIEGER 620.10.41M sada kosta 57.390,00 din a stara cena je bila oko 37.000 din. To je i vise od 40% poskupljenje!
Šteta, a hteo sam SPACEMATIC-a da kupim za nekih 620€. Izgleda da će Fortis pričekati mene, zadovoljiću se do kraja godine Stowa satom ili nekim Sinnom za taj iznos...
Citat:
ANGEL kaže:
Šteta, a hteo sam SPACEMATIC-a da kupim za nekih 620€. Izgleda da će Fortis pričekati mene, zadovoljiću se do kraja godine Stowa satom ili nekim Sinnom za taj iznos...
Hehehe-pa fine si marke izabrao da se zadovoljiš dok te Fortis pričeka! Sinn,Stowa-ma sitnica jedna!!!:dirol:
Bas sam pre 2 meseca gledao Fortis-e u BPM-u i kaze mi prodavac da ce dizati cene za 10-ak dana. Nista ne uzeh a stvarno su im bile fine cene...Sad mi je krivo ali sta da se radi...
Citat:
HADzI DALIBOR kaže:
Hehehe-pa fine si marke izabrao da se zadovoljiš dok te Fortis pričeka! Sinn,Stowa-ma sitnica jedna!!!:dirol:
Kažem ja, sitnica prava, videćemo koliko ću prikupiti za nekih 6 meseci. Ti mi tu trebaš Dalibore, daj mi sve sajtove koje imaš o Sinn satovima, ja nekako izgubih moje. Trebaju mi dobri zanimljivi modeli.
Markoni, isto i ja...da budem iskren promenio sam i banku kako bi uzeo kredit kod njih (znam glupa stvar ali...), a povrh svega dali mi potpuno pogrešnu karticu tako da nisam ništa uradio! :D
Citat:
Commy kaže:
Ovo je bas veliko poskupljenje. Sta reci, onaj ko sada podize cene satova, verovatno ima puno ljubitelja ovog proizvodjaca u Srbiji.. ;)
Citat:
patek kaže:
Ovo je bas veliko poskupljenje. Sta reci, onaj ko sada podize cene satova, verovatno ima puno ljubitelja ovog proizvodjaca u Srbiji.. ;)
Ja ne mogu da verujem da je Fortis Flieger kostao 37000 din. Jel ovo proverena informacija!?