-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Wertex sat
Prilog 38188Prilog 38189Prilog 38191Prilog 38190Prilog 38192
Pozdrav svima.
Evo uzeo sam jedan sat, novi brend Wertex. Mehanizam je ETA 2834-2 što se može videti sa slika, Safirno je staklo, prečnik sata je 44mm. Jako lepo izgleda.
Voleo bih da čujem vaše mišljenje.
Unapred hvala.
Pozdrav.
Miloš
-
re: Wertex sat
Bas lepo izgleda. Cestitke i u zdravlju da ga nosis.
-
Odlican sat!!! Cestitam!!! Mora da ga " zalijes" veceras da bi tacno radio!!! :)
-
-
I ja se pridruzujem cestitkama lep a bice i da je to dobar sat. Da te dugo sluzi i uzivaj u njemu
-
Re: Wertex sat
Čestitke i sa moje strane! :thumbsup:
Najviše me je oduševila kutija. :w00t: Jel to stvarno drvo?
U poslednje vreme sam se susretala sa BZVZ kutijama, ali me je sad ova oduševila. Sve su bile neke od tankog kartona, pa i nekakvo jastuče ništa posebno, ali ova mi izgleda super...
Hoćeš li menjati narukvicu na satu u metalnu ili ćeš ga nositi na kožnom kaišu, kako je i sada namešteno?
Pozz!
-
-
Jeste drvo je. Pa za sada ću nositi kožnu, čini mi se da mu lepše pristaje ta crna.
-
Cestitke i od mene:congrats:
Dobro izgleda na koznoj
-
Cestitke, bas lep sat. Uzgred, nikada nisam cuo za taj brend. Pokusah i da izguglam, ali ne mogu nsta posebno da nadjem o njima. Kako znas za Wertex i kako si se odlucio za tu marku?
Srecno nosenje i veliki pozdrav! :)
-
Ne znam ni ja. Čini mi se da je to novi brend. Odlučio sam se jel mi se dopao sat. Eta mehanizam 2834-2, Safirno staklo, pa mislim nema tu neke greške?!
-
-
U celoj priči bila je zamena
-
Odlična kupovina ( zamjena ), mehanizam uliva povjerenje a o izgledu ne treba trošiti riječi. Prelijep!
-
Iako je u pitanju proizvođač o kojem, nažalost, sve informacije potiču od prodavca na ebay (.at i .de) i staju u dve rečenice, sat zaista izgleda dobro i verujem da ne treba sumnjati u kvalitet izrade. Sat izgleda zaista lepo završen, o mehanizmu ne treba trošiti reči. Pakovanje je takođe za svaku pohvalu.
O satu i proizvođaču, evo sa ebay-a:
Wertex is an Italian brand which produces high quality watches at good prices. They use original Swiss Made ETA movements and high end technology. Wertex watches are assembled in Switzerland and they use only Swiss Made parts.
-
Ono sto mi se stvarno svidja je pakovanje.
Sat koliko vidim dolazi sa 2 narukvice, celicnom i koznom i dolazi u drvenoj kutiji.
Nesto sto se ne vidja cesto ni kod dosta skupljih satova.
Inace o mehanizmu ne treba trositi reci
-
Hvala. Tako i ja mislim. Mehanizam je stvarno proveren, tako da se nadam da neće biti nekih problema. Ono što mi se svidelo je da stvarno tačno u ponoć prebaci i dan i datum u isto vreme. pozz
-
Ajoj što je lijep,ma prelijep Bogu mi:)ali ima jednu manu-NIJE MOJ!!!:crying:Ne stvarno je čuka prva liga i video sam takav isti na kupujem-prodajem samo je sa crnim ciferom i tip ga prodaje za 370e,vel pozz i da te služi 100 god,:thumbsup:
-
-
čestitam na odličnoj kupovini,inače te satove prodaje moj prijatelj....kad sam ih video uživo oduševio sam se kvalitetom,pogotovo modelom sa crnim ciferom.Sat je ekstra kvalitetno uradjen od kućišta do mehanizma,koji je standardna ne ukrašena eta 2824,na drvenoj kutiji mogu da zavide i brendirani satovi.Inače ti satovi spadaju u costums modele koje sastavljeju strastveni časovničari i male novootvorene firme sa zapada.Sat je za svaku preporuku,za one kojima nije stalo da nose neke brendirane satove za koje plaćaju ponajviše ime brenda koje nose...
-
O, pa hvala na informaciji. Sada mi je lakše. Znači koliko shvatam ne zaostaje ni u čemu za nekim brendiranim satom. Jedino što nije poznati brend. Sat je stvarno jako lepo urađen, nema šta. Hvala ti puno na informacij. Pozz