5 Priloženi(h) fajl(ova)
Satovi moje lepše polovine
Prilog 92984
Stalno pricamo o satovima koje mi nosimo, a koje to satove nose naše devojke tj. supruge.
Za početak ja predstavljam satove koji su već većini članova i poznati na forumu :)
Prilog 92980 Prilog 92981 Prilog 92982 Prilog 92983
Koje satove nose vaše lepše polovine?
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Satovi moje lepše polovine
Klasični Cortebert navijač i dve kvarcne komplikacije od Citizen-a i Orisa-a.....:)
Prilog 92985
Starno lepi satovi. Meni je najlepši taj Citizen! Stvarno je interesantan.
Koji od tih satova najčešće nosi?
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Satovi moje lepse polovine . .. Longines, Ernest Borel Cocktail Kaleidoscope, L.U.Choperd (kome jos uvek nisam nasao odgovarajuce kuciste) i Tissot Seastar . . .
Citat:
Shmizla kaže:
Starno lepi satovi. Meni je najlepši taj Citizen! Stvarno je interesantan.
Koji od tih satova najčešće nosi?
Evo da odgovori ona koja nosi te satove...:)
Hvala, moj favorit je Cortebert, njega i nosim najčešće.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Malo drustvo koje cine:
Casio 2X, invicta diver i movado....:)
Prilog 93032
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 93067
Orient
Prilog 93068
Raketa G13
Prilog 93069
Prilog 93070
1 jewel kinez
Prilog 93071
IWC quartz na Pugo raži :)
Prilog 93072
Slava u plastičnom kućištu
Prilog 93073
Delance by Giselle Rufer
Teško ih je izmamiti sve na svetlost dana :P
Sem ovog sata (seiko snzg13) i Certine Big Podium Chrono (za koju nikako da odvojim-zaradim) , nijedan drugi sat je ne zanima. Za neke kaže "lep" , ali je ne interesuje posebno. Od snzg13 se ne odvaja.... ovu fotku dobih danas na fon :D...
http://i58.tinypic.com/a589vm.jpg
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo neki mali presek stanja u kutiji za satove moje supruge 😊
Ovaj nesrećni Charles Delon (skroz levo) joj stoji iz vremena kada ama baš ništa nije znala o satovima. Ne nosi ga uopšte, ali joj žao da ga baci. Police je bio varijanta "ali tako je lep, veliki, crn i četvrtast sat", pa nije ni imalo smisla izaći iz radnje bez njega. J.Springs je bio ljubav na prvi pogled, i čini mi se da joj je to ujedno i sat koji najradije nosi. Ovo sam uslikao jutros, pre nego da odabere sat...i naravno, njega je odnela 😊 Seiko je poklon od mene za godišnjicu, i njena želja da ima neki malo manji sat da vučr na belo. Meister Anker (na desnom kraju) joj je upravo to, ali njoj je taj sat suviše mali, pa je završio kao poklon koji se nikad ne nosi. Sad polako traži neki Baby-G da ima za bicikl 😃