1 Priloženi(h) fajl(ova)
Sat koji najčešće nosite na putovanje...
Nekada idemo na put s' ovim ili onim razlogom, a na tom putovanju nas uvek prati sat. Možda kojim slučajem ponesete više satova na putovanje pa ih menjate prema adekvatnoj prilici. Kakve su vaše navike po tom pitanju? Koji sat iz vaše kolekcije najčešće nosite na putovanje? Imate li univerzalni sat koji je adekvatan za svaki put ili priliku?
Re: Sat koji najčešće nosite na putovanje...
iskreno, otkad sam dobio prvi sat jesenas, nisam nigde putovao nijednom niti cu narednih meseci
a kada bih, nosio bih monstera, on mi je sat za sve prilike i lepo radi posao
Najvise sam nosio Citizen Skyhawk.
Evo jedne stare fotke...
http://i1320.photobucket.com/albums/...ps3d57e6f1.jpg
Do sada je Monster najviše putovao, prosto jer njega najduže imam. U poslednje vreme uglavnom Grand Diver ide samnom na sva mesta i za sve prilike.
Na ruci G-shock, u torbici (u kutiji) Seiko skx007
Sat koji najčešće nosite na putovanje...
Ja najcesce na put nosim Citizen. On mi je nekako najuniverzalniji, prikladan sa skoro sve prilike. Desi se i da krenem na putovanje sa nekim drugim satom na ruci, mada redje. Inače, do sada nikad nisam nosila dva sata na put. Mozda ako kupim onu putnu torbicu za satove. ;)
http://img.tapatalk.com/d/14/06/02/re6yhyga.jpg
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ako idem na poslovni put, najčešće nosim Tissot perpetual calendar.
To je sat koji najčešće nosim na poslu, bar dok ne kupim Legend Diver ili nešto slično :)
Prilog 91802
Obično nosim još 2 sata u torbi: Zeppelin ako očekujem da će mi trebati i braon varijanta, i jedan sportski (plavi Seiko 5, ili diver...).
Ako idem privatno na put (letovanje, zimovanje...), nosim samo casual satove... obično 3 kom (crni diver, plavu 5-icu, swatch irony sa narandžastim detaljima).
Trenutno sam ostao bez ronilačkog, pa gledam da popunim tu prazninu.
Nikada ne nosim vise od jednog sata sa sobom. Sto se samog pitanja tice, ja znam koje satove ne nosim, a to su satovi koje ne zelim da izgubim, zaboravim, ili ostetim. A to su samurai i onaj mali seiko presage...
Nemam sat namenjen iskljucivo za putovanja, odlaske u prirodu, na vikend, u posete... Najcesce nosim sat koji je u to vreme na ruci. Da sutra krecem na putovanje, nosio bih monstera :)
^ Mr D, ti očigledno nosis najveći broj satova sa sobom tokom putovanja. Svaka cast! :)
ja uvek nosim 3 sata. obicno su to:
- Sinn 103 Ti Testaf
- Omega SMP Chrono
- Okean 3133
nikad ne krecem na put bez njih!
U čemu ih nosite? Imate one putne torbice za satove?
Ja sam ih gledala i sve razmišljala da kupim za jedan, ali će očigledno pasti odluka za dva sata.
Jedan uvek na ruci a ostale U kutiji koju sam dobio na poklon bod dilera IWC kada sam kupio sat. Fotografisacu je i postaviti ovde.
Sat obično nosim u jednom unutrađnjem džepu na torbi za laptop.
Ova pregrada ima svoj rajsfešlus, i u njoj držim samo satove i vizitke.
Sami satovi su u vrećicama od sitnog somota, koje sam dobio uz neke satove.
Ništa posebno, ali radi.
Neko na forumu je relativno skoro pokazao super torbicu za prenos satova tokom putovanja (kupio ih je u BPM). Odem ja da ih pogledam uživo i eventualno kupim, kada vidim da su ostale neke boje koje se meni nisu dopale. Inače, nije da mi je hitno, ali bih volela da nabavim neku i da mi se baš svidi, tako da sam i dalje u fazi traženja. Mislim da su one baš super, i sve se plašim da ne ogrebem sat (odozdo ili kako već) ako dobro ne zaštitim.
Pozz!
Citat:
Shmizla kaže:
Neko na forumu je relativno skoro pokazao super torbicu za prenos satova tokom putovanja (kupio ih je u BPM). Odem ja da ih pogledam uživo i eventualno kupim, kada vidim da su ostale neke boje koje se meni nisu dopale. Inače, nije da mi je hitno, ali bih volela da nabavim neku i da mi se baš svidi, tako da sam i dalje u fazi traženja. Mislim da su one baš super, i sve se plašim da ne ogrebem sat (odozdo ili kako već) ako dobro ne zaštitim.
Pozz!
Evo ponude....BPM Satovi & Nakit. Kolekcionarske kutije za satove i nakit
Jeste, stoji to na njihovom sajtu, ali nemaju kompletnu ponudu u radnjama. Kako prodavci kazu uskoro im stiže nova porudzbina pa ce imati sve u ponudi.
Pozz!
Sh, ako možeš da čekaš, odeš na Aliexpress, nađeš šta ti se dopada kod prodavca sa odičnom reputacijom... i dobiješ odličan proizvod za 3x manje para nego u Srbiji.
Jedino što treba da čekaš 4-5 nedelja.
Ja imam watch roll za 5 satova. To mi je za put plus jedan na ruci. :D
Jedino pravilo koje bih mogao da navedem je da ako ostajem negde više dana nosm bar dva sata.
E sad...Koje satove?-To zavisi gde idem i kakve aktivnost očekujem.
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Shmizla kaže:
Jeste, stoji to na njihovom sajtu, ali nemaju kompletnu ponudu u radnjama. Kako prodavci kazu uskoro im stiže nova porudzbina pa ce imati sve u ponudi.
Pozz!
Evo danas kod mene u NS.
Prilog 91935
Prilog 91936
Prilog 91937
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Најчешће носим Citizen Promaster Aqualand Eco Drive BJ2110-08.Отпоран је на све временске прилике,може се носити уз свако комбинацију,а како сам авантуристичког духа потребан ми је један са његовим особинама.
Prilog 92034
Uglavnom nosim jedan sat, i to je najčešće G-Shock kada putujem privatno, a Longines ili TAG Heuer kada putujem službeno.
Verovatno ću početi da nosim barem dva kada budem kupio neku adekvatnu torbicu. :yes4:
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Shmizla kaže:
U čemu ih nosite? Imate one putne torbice za satove?
Evo jedno jeftino a dovoljno dobro rešenje za transport satova po torbama.
Kod Kineza sam kupio tri futrole za mob. telefon.Cena po komadu-150 dinara.
Spolja veštačka koža a iznutra tapacirano nekom gumirano-sunđerastom masom.
Dušu dale za ubaciti sat unutra :)
Ima ih raznih veličina (pre svega je bitna dužina-za sat sa metalnom narukvicom je zgodnija kraća futrola)
Da ne bih sad slikao svoje-evo slike sa neta-
Prilog 97355
Prilog 97356
Prilog 97357
VLADANE P, dobro resenje :thumbup: