Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
  1. #1
    Novi član
    Član od
    14.3.2010.
    Poruke
    1
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

    Question Replika pitanje?

    Pozdrav svim zaljubljenicim u satove,da li neko moze konkretno objasniti da li postoji dobra replika sata koja moze trajati mene licno zanima replika sata hublot big bang,covek koji je nudio ovaj model kaze da je vrhunska replika sa eta mehanizmom i safirnim staklom ,molim vas moze li neko pojasniti o cemu se radi,zapravo da li zaista postoji takva replika i kolika je njihova cena otprilike??znam da je ova tema skatljiva i zato se unapred izvinjavam zapravo tema je informativne prirode pooozzz.
    Poslednja ispravka: nemanja8 (14.3.2010. u 4:44)

  2. #2
    Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    4.195
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    53

    Određen forumom Re: Replika pitanje?

    Postoje različite klase re*lika satova, od onih najjeftinijih koje koštaju par dolara gde kupuješ najniži mogući kvalitet koji postoji na tržištu i satovi služe za jednodnevnu, izvinjavam se, htedoh reći jednokratnu upotrebu uz blještav natpis na brojčaniku sata koji odmah ukazuje da se radi o pravom Pater Phalippe satu pa do onih čije cene idu do par stotina dolara i u kojima se nalaze zaista nalaze švajcarski mehanizmi, gde satovi poseduju safirna stakla i prilično su verne originalu.
    U većini slučajeva, o bilo kojoj klasi da je reč, u pitanju je kupovina mačke u džaku i veliko bacanje para. Imaj na umu da je pored švajcarskog mehanizma potrebno i određeno znanje da bi se napravio u potpunosti funkcionalan sat koji će zaista i trajati.

    Za cenu jedne nazovi kvalitetne re*like kupi sat nekog nemačkog proizvođača kao što je recimo Stowa i dobićeš više poštovanja i pohvala od ljudi koji te okružuju nego li noseći sat koji je izradio Hablot!

    Pošto si novi član, uputiću te na pravilnik foruma a posebno bih ti skrenuo pažnju na sledeći pasus:

    Citat PRAVILNIK FORUMA kaže:
    7. Nije dozvoljena rasprava o replikama satova u pozitivnom kontekstu. Dozvoljeno je jedino skrenuti pažnju novim članovima o svim negativnim aspektima kupovine replika satova, a postovanje slika replika satova, ili linkova ka web stranicama koje vrše njihovu prodaju je strogo zaranjeno osim ako prethodno nije odobreno od strane moderatora ili administratora. Takođe je strogo zabranjeno postovanje bilo kakvih oglasa za prodaju ili kupovinu replika satova i ovakvi postovi će biti obrisani bez prethodne najave.
    Uopšteno, bilo koji post koji uključuje razgovor, podsticaj ili posredovanje pri bilo kakvoj vrsti ilegalnih aktivnosti (proizvodnja i prodaja replika satova je jedna od takvih aktivnosti), je zabranjeno bez obzira da li je povezano sa temom satova ili ne.
    Ukoliko neko od administratora/moderatora ima šta da doda na ovu temu, neka iskoristi svoje pravo, u suprotnom tema je zaključana.


Slične teme

  1. Original Rolex ili replika?
    By martinn in forum Opšti forum
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 4.1.2012., 12:54
  2. Patek Philippe Sky Moon Tourbillion replika
    By vladan_ns in forum Patek Philippe
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 24.5.2009., 23:22

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •