Na kraju nista od kutije valjda sad ne moze shipping u Crnu Goru
Printable View
Na kraju nista od kutije valjda sad ne moze shipping u Crnu Goru
Velvet Pillow Hard Box Black Square boxes 10 positions Metal buckle inside beige color Transparent surface box elegant Dropship-in Watch Boxes from Watches on Aliexpress.com
Evo jedna ljepa kutija za satove, a i cena je dobra. (Postarina iznesuva 20den u Makedoniju, proizvod stize za 20-30 dena. Pozdrav
i ja sam video jednu lepu kutiju navijac.besumna je. Prilog 61205 Prilog 61206
Cek jel to tvoja kutija???
Pogledao sam sve varijante koje imaju i nazalost ne odgovaraju zbog dimenzija.I gde se mogu pronaci dimenzije promer jastucica je 40mm..najvise ide do 43mm a to je za vecinu satova malo i bice im tesno...I ja trazim vec duze kutiju da kupim i nista nisam nasao da ima zadovoljavacuje dimeznije a opet da nije preskupo...Carpisu zovem svake nedelje vec dva meseca i nikako da daobiju a njihove su malo komotnije ali nista posebno...pravljenje je ocigledno jedina opcija ili skuplja kutija da se poruci sto je od 80$ pa navise...
Da li je neko naručivao nešto sa aliexpress.com, koliko su pouzdani što se tiče isporuke u naše krajeve?
Ja sam narucuvao vise puta. Strana je mnogu pouzdana i imas kontakt za prodavacom. Cim uplatis, pare zadrzavaju od strane, pa cim ti stigne proizvod se prebacuju od strane na prodavac. Ukoliko ne si zadoljan sa proizvodom, mozes im isti vratiti po postu a pare cu ti biti vrateni na tvoji racun.
Vlatko, hvala za informaciju. :)
Sutra koliko vidim imaju neke velike popuste pa je pravi trenutak da naručim jednu kutiju za satove.
Deluje da su neke kutije baš kvalitetne:
Retail HIGH QUALITY! 28*11.3*9CM Mahogany Painting Wooden Watch Packing Box/ Case with 5 Lattices-in Watch Boxes from Watches on Aliexpress.com
Jeste...ta je najbolja ..ali svaki sat je preko 4,3 cm koliko tamo ima mesta...
Teško je naći kutije sa čistim prostorom za sat (ne računajući pregrade) većim od 43 mm.
Ako neko nađe nešto što valja i ima 50mm čistog prostora, neka javi.
I meni se svidja ista kutija.
Drvena, sa najviše mesta od svih što sam gledao.
Ukupan prostor za satove unutar kutije iznosi 25.4cm, što je oko 5cm po satu kad se uzmu u obzir i pregrade, što bi za moje satove trebalo da bude dovoljno da se ne dodiruju.
Više bi mi odgovarala kutija za 6 satova, ali su u tim kutijama pregrade maksimalno 4cm.
Ima sada nekih popusta na jomashopu za takvu kutiju ali ubijaju za transport.imaju i jeftine windere ali opet taj transport...
Gledao sam ih i ja, lepe kutije ali kao što si već rekao, transport...
Zaključio sam da je ovo najelegantnije i najkomotnije rešenje:
Free shipping RETAIL Painting Watch Display Tray 34.5*19.5*4.5cm with 12 position for watch-in Watch Boxes from Watches on Aliexpress.com
Svaki sat ima više od 5cm širine, ne postoji ograničenje zbog poklopca odozgo...i košta samo 25 EUR.
Zahteva samo da se odvoji jedna fioka za satove... ali to je najmanje što može da uradi bilo ko ozbiljno zaražen satitisom.
Idealno bi bilo kada se radi nameštaj da se uradi i plitka fioka po meri.
Uz malo mašte, može se napraviti i LED svetlo koje se pali kada se fioka otvori. Nije to komplikovano i može se uraditi i bez kablova: sada postoje svetiljke za nameštaj koje rade na baterije i imaju izuzetno malu potrošnju.
Evo, ja baš merkam jednu takvu plitku fioku... a mere su joj idealne... jedino da nekako ubedim ženu da izbaci pribor za jelo ;)
Mislio sam na nešto ovako:
Prilog 62391
Pa to je jedna sasvim nova dimenzija.Onda kutija ni ne treba,verujem da se po meri za fioku moze napraviti na CNC ulozak, ma ima sigurno ko to moze da napravi samo su jastucici problem....jos kada bih imao fioku..
A moze i ova
Free shipping Watch Display showcase/watch holder storage box case SB JB4-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com
Imaju obicnu crnu dole na strani moze da se nadje, malo jaca cena ali prostrana.
Ima ih nekoliko razlicitih prodavaca koji to nude pa ako uspem po toj ceni poruciti normalnu crnu javljam...
Samo da znate da na Aliexpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. mozete da se cenkate so prodavacite za cena koja vi odgovara i vas. Za 50-60$ ima solidne kutije za satova.
Mr D- I ja sam imao neku slicnu ideju kao ti, nazalost jos nije realizovana, samo umjesto kutije ja sam planirao da ovoPrilog 62445 ispraznim, ova linija ionako ne radi i da stavim staklena vratanca i LED svjetla unutra, samo bi bio problem kako da ih fino poslozim unutra trebala bi mi neka postolja ali otom potom to je neka moja ideja koju mozda i realizujem nekada
Darko, možda ovo dole može da ti bude inspiracija.
Vlasnik kolekcije je ovo nazvao "watch area".
:D
Prilog 62450
Stvarno impresivna kolekcija a i nacin na koji je prikazana. Ja sam mislio nesto kao ono sto si ti postavio bez poklopca da stavim u onaj otvor u ormaru ali ne znam da li moze da stoji uspravno i da stavim LED sijalice sa magnetom tako da se pale kada otvorim vrata nasao sam klip na youtube kako se to pravi nije mnogo komplikovano
Zato sam ti i poslao.
Mislim da bi super bilo da satovi stoje uspravno.
Procitah ovu tvoju ideju o satovima u ladici jer bi to bilo mnogo lakse izvodljivo i odmah sam izmjerio svoju ladicu u radnom stolu i fali mi 3 cm:banghead: jedino bi stala ako bi je okrenuo a onda bi satovi stojali okrenuti u stranu sto ne izgleda bas lijepo. Jao dje smo ovo sad pokrenuli moracu razvalit radni stol da bi stalo:lol:
Ja sam upravo naručio ovu:
Prilog 62496
Videćemo kad stigne koliko je komotna.
Bas da vidim za koliko ce tebi da stigne? Jesi li free postarinu izabrao ono sto pise rok isporuke od 15-60 dana
Da, tu opciju. Nadam se da će da bude 15. :)
Ne vjerujem da ce biti 15 ali nece ni 60 mozda 20-ak dana
od 20 - 25 biche :)
ckvrlj, čestitam!
Deluje jako kvalitetno.
Ja sam večeras na kraju ipak naručio ovo, pa ćemo videti kome će pre da stigne :)
Prilog 62503
Zaključio sam da mi je praktičnije da napravim fioku sa satovima, nego da koristim kutiju.
Jednostavno, nemam mesto gde bih držao kutiju uvek dostupnu. Imam naviku da menjam sat u toku dana (npr. kad dođem s posla, skinem odelo ali promenim i sat), a previše vremena je potrebno da se izvadi iz ormana, otvori, uzme sat, zatvori, vrati... ili sam ja lenj za to...
Uglavnom, osmislio sam kako ću u postojeći ugradni plakar (sa policama) dodati jednu plitku fioku (bez stranica) na kojoj će se nalaziti ovaj nosač za satove... i mislim da će baš biti lepo. Slikaću kada završim.
I ja cu vjerovatno ovu ili onu malo vecu za 18 satova za svaki slucaj nadam se prosirenju kolekcije
Mislim da je ovo najprakticnije resenje. Jednostavna fiokica sa nosacem za satove je najlaksa za manipulaciju. Odlicna ideja ako volite cesto da menjate sat.
Mr D,
svidja mi se tvoja ideja. Verujem da će da izgleda odlično i da bude veoma praktično kad završiš.
Verujem da će dosta nas sa foruma naručiti nešto slično kad budemo videli slike. :thumbup:
Nadam se da će nam kutije stići bar pre prvog maja, da nas obraduju za praznike.:)
Bravo momci, ja sam izabrao ovu zato sto je prostrana, naravno bez croco sare.
Prilog 62514
Ova croco sara me izludjuje a ima je na skoro svakoj kutiji koja mi se dopala
Na ovom sajtu iz Kine
resenje je da pronadjes koja ti se svidja kod nekoliko trgovaca i pitas svakog ima li to plain black without croko i neki ce sigurno imati
Gledao sam i ja tu, svidela mi se zbog toga što staje 8 satova, ali sam zbog šare odustao.
Baci link od prodavca od koga si naručio bez kroko šare.
Ovaj kaze da ima plain black cim potvrdi da je to naziv boje kojom porucujem od njih uzimam..sporo odgovaraju
Free shipping Watch Display showcase/watch holder storage box case SB JB4-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com
Ovaj ima croco a pitao sam i za plain black ali nema odgovora jos, to mi je rezerva... ubacili su Srbiju u spisak ali je jaci sa cenom 5$....javicu ko potvrdi pa mozes poruciti...
Free shipping Leather watch jewelry box leather wood storage fashion quality(support DROP SHIPPING)-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com
Porucio prvu opciju i sada cekam 20+dana..Na neku foru ne radi internet kartica Rajfa..obicna je prosla...
Ok. Hvala.