Ja sam dosao do broja 26 i sada cu malo da stagniram. :)
Printable View
Ja sam dosao do broja 26 i sada cu malo da stagniram. :)
Imam pet modernija sata.... koja nosim... ostali 35 su kolekcija vintage modeli...mislim da me ljudi nebi skapirali da ih nosim...
jadan ja...samo jedan...
ocete li da skupite parice i da mi od marka uzmete ono leteceg...aj drugari
Ajde stvarno,svaki clan po 2,3 evrica...
Ali na markov tekuci..ima jedan iz njegove kolekcije koji mi se mnogo svidja
aj
ja cu da dam 5 posto sam ja u pitanju
javi se bre
Ja imam za svaku minutu u satu po jedan sat.
Od te 60 imam jedno 15 koje trebam popraviti (kad budem nekad imao vremena i volje),
20 koje su bas o.k., is 25 koje su u NOS-stanju. Satova preko €500 nekupujem. Draze su
mi (na primjer)10 satova od €250 po komadu nego jedan koji kosta €2500.
Izvinite što vraćam temu iz mrtvih ali sam oduševljen poslednjim postom (Jasmin).
Baš tako nekako sam i ja rešio da se posvetim ljubavi prema satovima.
Nosim sve satove koje posedujem i ne vodim nešto baš previše računa o njima. Onako, normalno i ne bahato se ponašam prema svojim satovima.
Trenutno imam 11kom. + supruga 2kom. + ćerkica 2kom. Ove njihove sam naravno ja kupio :rolleyes:
Moram i ja svoje nabrojat :blushing:
-Michel Jordi neki tako sladak sa slikom ruzicaste kravice u kucistu (poklon je,ne znam da li je original nikad ga nisam nigdje nosila na provjeru)
-Belmond isto poklon ne dopada mi se nekako sljasti ali eto poklonu se ne gleda u oci
-Swach neki povelik bijeli analogni
-Q&Q neki crni kojem u 4 godine samo sam jednom bateriju zamijenila
Moja kolekcija je skromna ali eto morala sam negdje s nekim podijelit :-)
Nadam se da cu ubrzo biti bogatija za Casio Baby-G i jos jedan Casio poruceni sa creationwachs
Oko 500 do 6oo ispravnih i100 do 150 ceka poravku ludost,ali je tako ,kad jednom krenes tesko se zaustavljas.
Vicko
Neke fotke?