Re: Koji je po vama najbolji "all around" sat?
Moram napomenuti da iako poštujem famoznu 5icu i bio sam njen vlasnik, smatram da je za nekoga ko je ljubitelj satova i zahteva "uhhh" efekat koji svi osetimo kad se zaljubimo u satove koje nosimo, ona je ipak samo narodni sat, jeftin i neupadljiv, uglavnom orjentisan na širu populaciju (ovde pre svega mislim na bazične verzije, pošto je Seiko dosta poradio na varijacijama petarde:D).
meni ovaj ne bi prošao uz neku elegantnu variantu :dontknow:
edit: ukliza mi Vlajo, mislih na Bakijev Chopard
Iako volim Tag Monaco, nekako mi kockasti sat nije bas za sve prilike.
Hhmmm... da. Dobra je tema, moram priznati. Naći sat sa "wow" efektom, a da je "all around" je dobar zadatak i svakako zanimljiv...
Nego, bato moj, ni ja nisam siguran za onaj Chopard, kako bi na kravatu leg`o, zato i napisah "možda" ...
Pade mi na pamet sat , na koji me Zmajković uputio svojom temom. Nisam preterani ljubimac rimskih brojeva, ali ovaj komad je svakako zanimljiv. E sad, kako sa njim otići na bazen, ne znam... zato i rekoh da tema poprilično zanimljiva.
http://www.youtube.com/watch?v=xmeIA...layer_embedded
EDIT . AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa , ala ga zabode, svaka ti se dala !!!! :w00t: @bata-23
Gledam nesto one ''moje'' satove gore....pa to k'o da je jedan isti sa razlicitim nazivima :D Rola, Omega, Tag, Seiko - svi isti ko Seiko 5 :D
Citat:
E sad, kako sa njim otići na bazen, ne znam...
Pa u kupacim gacama, naravno! :)
Citat:
anbeast kaže:
Pa u kupacim gacama, naravno! :)
Vala, da imam ovog "pašu" , mog`o bi i go , bez gaća....
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Još samo jedan i neću više, obećavam... inače, sat za kojim plačem Prilog 48940..... i koji se može nositi za bilo koju priliku...
http://i49.tinypic.com/pnfc1.jpg
Najbolje ono...."šta ćeš da obučeš za plažu?" ....Ja, pašu a ti?:lol: Realno, Roli i Omega su najjači u ovoj temi, ali bilo je dosta kreativnih predloga.:)