A sta nosi ovaj baja?
Prilog 34336
Printable View
A sta nosi ovaj baja?
Prilog 34336
Nisam sto posto siguran ali mislim da je famozni Rolex u pitanju, čini mi se da ga je nosio na nekim "unplugged" nastupima.....Cave=Bog :adore:
Prilog 34669
sta otme-to nosi...
E, sad, dal' se svrstava u poznate, ne znam, al znam da Profesor Michio_Kaku (ko gleda NG, Diskaveri i sl, sigurno ga je bar jednom video u nekoj emisiji) nosi Tissot T-touch. :D
Danas kad sam gledao emisiju na tv-u ucinilo mi se da je VC Overseas, pa rekoh: Opa, vis' sta nose profesori tamo na Zapadu:D
http://youtu.be/TLp0VlOI9q0
Tissot je na 8:38. Kad sam kopirao link, kopirao sam ga: at current time, medjutim nesto se dogodilo (Gremlini, znam. Proganjaju me) pa pocinje od pocetka :D
V.Rossi JLC, nosio sam taj sat ama bas nista specijalni....limitirana serija doduse ima dva koja nosi
Pre godinu dana na naslovnoj Blica sa video eks predsednika Tadica sa satom koji mi se ucinio skupim. Da li neko video ovu sliku i zna li koji je sat u pitanju?
znas li marke ovih satova?
Kolko se secam tadic je nosio Sektor cena nekoliko stotina evra cini mi se oko 200/250 e.
Jel neko video satove ministra Dulica. Po mom misljenju clanak, nema veze sa istinom.
Sta nosi Hugh Laurie ?
Prilog 35960
Prilog 35961
Prilog 35962
^ Mislis li na Hamilton Khaki King Auto ili Casio Pathfinder ;)?
Nisam znao o kojim se radi :) al prelepi su, ukus na nivou :D
Meni ovo nešto ne liči na Sektor ali možda grešim
Prilog 35983
ovaj mislim da nije sektor, poceca me na Ferari by Panarai
Na ovo mislis? Razvojni put Olivera Dulića: Od svoča do šopara - Kurir
"Svi ti satovi koštaju, inače, nekoliko hiljada dinara. Imam ih već godinama"
QQ, dal' nosi replike? Kakvi su fejk ljudi ti politicari uglavnom, ne bi me iznenadilo....
Nisam znao da je Al Pacino ambasador JLC-a.
A inace,od poznatih mislim da Tom Kruz ima najbolji ukus za satove.
Bas gledao nedavno njegov stari film ''Cocktail'' (1988) i tu je nosio,cini mi se,vintage Omega i neki Longines.
Verovatno zato nije ambasador ni jednog brenda jer voli da nosi sve dobre modele svih brendova.
Zaista ima dobar i istancan ukus.
Imao slobodnog vremena,pa citao malo ovu temu jer mi je zanimljiva i prosto ne verujem koliko su poznati opsednuti Rolexom.
Sasvim sigurno da kada bih imao puno para,imao bih u kolekciji Submarinera i Sky-Dweelera,ali ja ne kapiram zasto su opsednuti toliko.Verovatno vecina njih nije ni cula za Zenith ili Vacheron Constantin.
Svi Rolex,pa aj' i mi. -.-
Inace,po mom misljenju Paul Newman,Roger Federer i Eric Clapton su najvise doprineli popularizaciji ovog kultnog brenda poslednjih decenija.
Politicari mi deluju kao sa najboljim ukusom za satove.
Cini mi se da trener fk crvena zvezda jankovic nosi breitling
To je pravi Zvezdas :)))
Koji je ovo sat? :)
Prilog 36734
ako nije bilo. Koji sat je nosio Zoran Djindjic, na virtuelnom muzeju u kategoriji "licne stvari" stoji ovaj sat (nosio ga je na dan atentata)
Prilog 36888
Cini mi se da sam negde natrcao na podatak da je i Kralj Aleksandar I Karadjordjević nosio Longines.... Ima negde ovde na forumu link ka nekom sajtu gde je predstavljen "srpski Longines" koji je dodeljivan oficirima nakon završetka akademje.
I meni se cini da sam negde procitao da je nosio Longines, mislim da si u pravu.
Odlicni podaci, nisam znao to:congrats:
Ma, davno je to neko postavio ovde negde (samo da mi je znati gde?!). Doduse, nisam otisao na forum Longines, bilo bi logicno, no i google je odradio posao :D Sad ponovo citam, izgleda da sam se prebacio. Zapravo se nigde izricito ne kaze da je kralj Aca nosio Lonžinca......
Koji cu ja da nosim sutra posto sam poznata licnost ???
Fabian Cancellara, IWC Aquatimer Chronograph Galapagos:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6...dyheo1_500.jpg
Stavicu te na ignor
A gde mu je bicikla?! ;)
Che i Rolex sub gmt master
Prilog 37101Prilog 37102Prilog 37103
Danijel Krejg nosi Omega Aqua Terra (doduše na snimanju novog filma "Skyfall":
http://farm8.staticflickr.com/7186/6...365dce15_b.jpg
Felix Baumgartner and his zenith watch are about to make history!
Prilog 39216Prilog 39214Prilog 39217Prilog 39219Prilog 39218Prilog 39215
Bogami, bilo je uzbudljivo :thumbup:
Odusevio sam se kada sam video da na onoj kapsuli pise ZENITH. :)
Inace,cestitam Felixu.Svaka mu cast!