Re: Da li ste WIS (Watch Idiot Savant) ?
^
Pripazi se Vladane!
Znam jedan slucaj gde je ponosni muz takodje tako "detaljno" obavestavao svoju suprugu. Dok se jednog dana nije vratio sa posla, a ona ga obavestila da je prodala onaj ronilacki (Planet ocean) za 250 eu i da su zaradli na njemu citavih 100 eu. Muzic je malo pocrveneo, skocio mu malkice pritisak ali je pohvalio suprugu i izveo je na veceru da zajedno proslave laku zaradu.
Prica ima srecan kraj, drugari doticnog su znali za njegov obicaj da podeli informacije sa suprugom o "srecnim" kupovinama pa je i kupac bio jedan od prijatelja koji mu je ubrzo vratio sat.
Ne znam zasto sam ovo podelio sa Vama....... mozda nekom zatreba..... :rolleyes:
Varijacija II:
To ti je neki nov, jel skup?
Ma ne, trampio sam.
U pitanju je modifikacija istine, ne pominjem da sam menjao za novac.
Nego, nešto vezano za temu:
Sindrom Savant kombinuje autističnost - odnosno mentalnu retardaciju - s neverovatnim aritmetičkim ili umetničkim sposobnostima, iako se u nekim slučajevima ovaj sindrom javlja i bez prisutnosti autizma, prilikom razvojne anomalije ili povrede. Savant sindrom se deli na 3 kategorije: splinter - kada osoba pokazuje sklonost ka usvajanju određenog znanja; talented - svoje mogućnosti dovode na novi nivo koristeći individualne varijacije van onog naučenog; prodigious (izvanredan) - su najređa grupa - poznato ih je tek oko 100 u celom svetu, a njihove sposobnosti bile bi fascinantne i da ih poseduje osoba bez hendikepa.
E, sad. Možda i četvrta grupa: prodigious talented imbecile
Primeri:
Supruga: Koliko je sati?
Ja: 17h 54min 23,24,25,26...
Supruga: Jel ti taj sat tačan?
Ja: Ne provociraj!
Supruga: Kada ste ustali jutros?
Ja: U 7 i 19, a mali u 8, 57.
Supruga: Šta to radiš?
Ja: Štopujem crveno. (na semaforu)
Supruga: Što ne polaziš, tebi trube?
Ja: Štopujem, bre. (zeleno)
Itd, itd...
boles', boles'... kakve kladionice i kockarnice, ovo je mnogo gore...!
ja ne znam engleski pa se ne prepoznajem.znaci ja sam skroz normalan.
@ jagos
Pa, jel to normalno reći za sebe da si normalan? Eto, već u polazu si...:no:
@ sima brave
Ja, Gosn Simo, mogu da se kladim da mi je život na kocki ako moja Gospoja sabere cifre, makar približno.
ja krijem cifre ko zmija noge
pitam ja zenu sta bi volela za rodjendan da joj kupim,kaze kupi sta oces nemoj samo slucajno opet sat da mi kupis
:afraid: ostaje nam da se nadamo da nase gospodje nece citati ovo... inace ce se dobar deo forumske populacije preseliti u vecna lovista, a nasi mezimci bice nemilosrdno rasprodati... :D
nece citati sigurno nece ni da prica o satovima
A,na početku im je(suprugama) bilo baš simpatično-''Neka ga kad voli.Nek se zanima nečim...Bolje to nego...'' :D