Cestitkte Zeljko unaprijed, bas mi se svidja taj model, jedva cekam slike kad stigne.
Printable View
Cestitkte Zeljko unaprijed, bas mi se svidja taj model, jedva cekam slike kad stigne.
Vladas, been there, iako baš ne TOLIKO dugo...agonija je...i čika Murphy u punoj formi u takvim slučajevima.
Trenutno sam u sličnoj situaciji s Lew & Hueyem, iako taj još i nije gotov. Jednu priliku za isporuku sam već prokockao. Druga je oko bozicnih praznika. Držim fige za Hamija i držite fige ;)
P.S. zma...Pan-Europ je BOMBA!!
Evo jedno pitanje o kupnji sata unitas 6497 swiss naime u kuciste sata je ugljavljen ivaj nehanizam sat nema marku cijena je 2200 kuna
Jel imas neku fotografiju?
To je oko 300 evra?
Na prvu-čini mi se malo mnogo .
Naravno,zavisi i koje je kućište,kakvo je staklo,cifer....
A zasto ti sebi ne kupis 6497 mehanizam u nekom djepnom satu, isto takvo kuciste, cifer i kazaljke iz Kine i ustedis preko soma kuna?
anpi ti lepo kaze, ja sam imao iskustvo sa takvim radom i prezadovoljan sam! Pogledaj moj post.
Tek i januaru,mrzim to čekanje
I pitanje za "Ruse";) kakav je ovo mehanizam??
zma- to je po meni najlepši Hamilton. Jedva čekam slike
A Zmaju cestitke unaprijed dobar je taj gledao sam ga i ja ranije, ali uvijek je falilo nesto da se odlucim
Milane, evo da ja probam da pomognem, jer sam prosle godine lovio jedan Aviator sa ovim mehanizmom.
Uglavnom, po radi se o relativno novijem mehanizmu, nekoj vrsti nove verzije starog "24 hours" kalibra 2614, popularne "Арктика" serije.
Kako god, mehanizam je pouzdan, a i sat odlicno izgleda! :congrats:
Hvala. Simpatičan mi. A jedan deda nikako da mi nabavi neki koji koji mi obećava. Ali šta da se radi
K O N A Č N O O O O!
Posle mnogo čekanja i briga, stigao je "My precious", Hamilton Khaki Conservation GMT:
Prilog 101596 Prilog 101597Prilog 101598
Cestitam druze!
Prosao je pola sveta(bukvalno) i konacno je stigao u prave ruke. :thumbup:
Dobar bogami!!!
Cestito!!!
Iskrene cestitke, vladas. Neka te dugo, verno i u zdravlju sluzi.
Čestitke! Načekao si se....
Bas je lep Hamilton.
Prekrasan,vladas!Ne sumnjam da je bio vrijedan cekanja...Uzivaj u njemu.
Hamivladaslovers
:congrats:Odlican Hamilton! Neka ti kuca dugo, dugo!
A sto se cekanja tice... mislim da su ti ga sve te peripertije i brige ucinile jos drazim.
Sad nemas samo sat - imas sat s pricom. :)
Čestitke Vladas. U zdravlju ga nosio.
Cestitke vladas, e jesi se nacekao ali se isplatilo.....sat je prelep! :thumbsup: Uzivaj u njemu zasluzenooooo!
Cestitke Vladas,odlican hamiltonac:thumbup:.Nek te dobro sluzi.
Vladas
Eee,džaba bilo Omega,... salaša :yes4:
Prva ljubav zaborava nema
Čestitam!!!
Cestitam Vladas! Dugo i u zdravlju ga nosio!
Hvala drugari!
Sat je zaista prelep, meni lično vrlo drag. Imao sam već vrlo sličnog Hamija GMT Air Race i nisam ga prežalio a Conservation mi je baš zapao za oko od kad ga je Harrison Ford proneo, onomad, 2008.-me ;) i od kad sam video fenomenalne slike kiwidj-a na WUS-u.
Cestitke i od mene, a tih Hamilton-a za tebe nikad dosta! ;) Uzivaj u satu!
Ja bi rekao da ne.. seiya uglavnom salje ems-om ako se ne varam i trebao bi za par dana stici ako je bio na zalihi. Sto tracking kaze?
Ako ne pomogne tracking,kontaktiraj Seiya.
Možda carina čeka neki papiric
Kontaktirali smo ga danas, videcemo sta ce reci. Gledala sam i po broju paketa u našoj Posti i nema podataka. Nadam se da ce stici sledece nedelje. Skoro mesec dana putuje...
Da li se vidi na sajtu japanske poste? Od trenutka kada izidje iz Japana trebace mu barem 10-ak dana dok se pojavi na sajtu nase poste. Inace carina je preopterecena tako da paketi cekaju na carinjenje nekoliko puta duze nego inace (15-20 dana sada nije nista neobicno).
Tacno, kupovao sam od seiye, 20 (cak sta radnih) dana nije nista neobicno da se ceka paket. Cak i kada sam narucivao na adresu u Nemackoj, trajalo je 20 dana. Meni je cudno da se ne pojavljuje na sajtu nase poste. Makar da stoji status da je paket prispeo i da je na carinjenju...
Puno brate mili,ako je ems u pitanju. Ako je obična pošta,onda ok.
Ne radi EMS iz Japana za Srbiju :banghead:. Znaci ili DHL ili Registered mail. Moj sat je krenuo 8.11 iz Japana a na sajtu nase poste se pojavio 16.11. i sada ce da ceka da ga ocarine ko zna koliko.
Sada sam gledala na sajtu Poste. Pojavili se podaci. Za moju pošiljku tj. sat pise prispece i za carinu. Datum jucerasnji. Oh, nadam se da ce stici sledece nedelje... ;)
Odlično! Pao ti kamen sa srca ...
Meni kutija za satove stajala na carini od 02.11. do 20.11, urucena 21.11. :(
Mislim da lagano krece novogodišnja pomama i da će naša Pošta sve više da odugovlači tamo do kraja februara.