Larosa
Prvo čestitke na prelepom satu!
Drugo-Ajmo te slike i neku reč o satu.
Larosa
Prvo čestitke na prelepom satu!
Drugo-Ajmo te slike i neku reč o satu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Biće....
Tekst o ovom satu mi je već (odavno) u glavi,problem su slike,čim to budem rešio postavljam priču o ovom prelepom satu![]()
Longines Master Collection Automatic Moon Phase Chronograph L26734783
Drugari, ponuda satova Michel Jordi i Heuer za zamenu vise ne vazi.
Ja sam ih, na zalost, zamenio za novac.![]()
Šteta baš gledam štopericu i zanima me koliko € si dobio za nju.
Lp!
Pozdrav svima,
i veliko hvala Milanu na predlogu, ali i veliko izvinjenje svima koji su tako dugo očekivali moj odgovor.
Ideja mi se svakako sviđa i hoću da je realizujemo, ali mi treba vaše mišljenje i korisni komentari.
Najjednostavniji način (ne mora da bude i najbolji) bi bio sledeći:
Uključiti u naprednu pretragu mogućnost pretraživanja polja "Moguća zamena" koje je opcioono za popunjavanje prilikom unosa sata. Na ovaj način ćete moći isfiltrirati sve satove koji se prodaju a čiji vlasnici su spremni na zamenu i pritom kada se rezultat pretrage sortira po ceni može se videti koji satovi su približne cene tako da se može brzo napravit odluka o kontaktiranju prodavca i komuniciranju svoje ponude. Ovo se relativno brzo može implementirati, ali sam ja uvek za najbolju ideju, iako ne mora biti najlakša za implementaciju.
Ukoliko imate bolji predlog, voleo bih da ga čujem, a u skladu sa tim treba razmisliti o sledećem:
Pomozite mi da razradimo ovu ideju, i ako se većini ona sviđa ja sam spreman da tu funkcionalnost finansiram.
- Da li želite da svoj sat isključivo ponudite na zamenu, a da pritom ne želite da ga prodate
- Da i želite posebnu stranicu za razmenu, odvojenu od prodaje satova
- Koje funkcije za su vam dodatno potrebne?
Hvala vam unapred!
Hmmm, više niko ne želi razmenu satova??
Take your time to work, it is the price of success.
Take your time to think, it is the source of energy.
Take your time to read, it is the basis of knowledge.
Take your time to love, it is the true essence of life.
Ne, ideja je odlicna nego nisam hteo da pisem bzvz mislio sam da je tema zamrla, inace mislim da bi svi mi sa foruma profitiraliJa bi se prvi menjao sa forumasima, bolje nego da uzimam satove od nekih koje ne poznajem
P.S Slazem se VladanomP![]()
ja sam za,ipak je u današnje vreme lakše zamenuti sat uz eventalnu doplatu nego ga na brzinu davati jeftinije zarad kupovine nekog drugog modela....podržavam posebnu stranicu,ako je moguće...
Meni se cini da je ovo stvarno najjednostavnije, a pritom i sasvim dovoljno i savrseno funkcionalno i da nema potrebe otvarati jos jednu posebnu stranicu za zamenu.
Dakle, onaj ko postavlja oglas, odredi cenu, stiklira opciju da je zamena moguca i u tekstu oglasa navede koji satovi ga interesuju za djoranje. Bilo bi mozda zgodno da ti oglasi budu druge boje, npr., kako bi bilo vizuelno istaknuti/odvojeni.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi